Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα έως 21 Ιουλίου: Δες πως θα σε επηρεάσει!
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα έως 21 Ιουλίου: Δες πως θα σε επηρεάσει!  thumbnail

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα έως 21 Ιουλίου: Δες πως θα σε επηρεάσει!

Στις 19 Ιουλίου πραγματοποιείται το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε δύο υδάτινα ζώδια, τον Καρκίνο και τους Ιχθείς αντίστοιχα, και αποτελεί μία όψη που ωθεί το μυαλό μας να ταξιδέψει. Το στοιχείο του νερού αφορά στοσυναίσθημα, το ένστικτο και τη διαίσθηση, άρα αυτά θα βρίσκονται σε έξαρση τις ημέρες γύρω από την όψη. Η κοινωνική ευαισθητοποίηση, η συμπόνια για τον διπλανό μας, καθώς και η ανάγκη να βοηθήσουμε τους γύρω μας, είναι μερικές ακόμη εκδοχές έκφρασης αυτού του τριγώνου.

 

Από την άλλη, ίσως να θελήσουμε να απομονωθούμε, να απομακρυνθούμε από τα τετριμμένα και να αφήσουμε το μυαλό μας ελεύθερο από έγνοιες και άγχη. Το πνεύμα ζητά τροφοδότηση και η ψύχη μας διψά για όνειρα και ένωση με κάτι ανώτερο, μεγαλύτερο από μας. Η τέχνη, καθώς και οτιδήποτε αφορά στη φαντασία, θα αποτελέσει μία εξαιρετική δίοδο για να διοχετεύσουμε αυτή την όψη, καθώς και μέσα από την έκφραση των συναισθημάτων μας και την επαφή με τον βαθύτερο εαυτό μας.

Ερμής σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα πραγματοποιείται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την ανάγκη σου για απομόνωση. Ίσως τις ημέρες γύρω από την όψη να θελήσεις να μείνεις μόνος στο σπίτι ή να ταξιδέψεις κάπου, που θα ξεκουράσεις σώμα και ψυχή. Το βέβαιο είναι ότι θα έρθεις κοντά με βαθύτερα κομμάτια του εαυτού σου που ζητούν την προσοχή σου… 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X