Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Είσαι κάτω των 25 και η στύση σου είχε πρόβλημα; Γιατί;
Είσαι κάτω των 25 και η στύση σου είχε πρόβλημα; Γιατί;  thumbnail

Μαρίνος, 21 ετών

Είσαι κάτω των 25 και η στύση σου είχε πρόβλημα; Γιατί;

Αναγνώστης μας ρωτά:


Είμαι 21 και έχω πρόβλημα στύσης. Εδώ και μερικούς μήνες η όρεξη για σεξ το θέλω αλλά δεν μου βγαίνει- έχει μειωθεί και δεν νιώθω τόσο δραστήριος όσο πριν. Επίσης δεν είναι πολύ σκληρή η στύση αυτό το διάστημα όπως κανονικά. Που οφείλονται αυτά τα συμπτώματα; Ευχαριστώ. 


Η Εύη Κυράνα  ψυχολόγος υγείας-σεξολόγος, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, υπεύθυνη του Κέντρου Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων απαντά στο δικό σου ερώτημα. Φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε διάγνωση μέσα από την απάντησή μας. Όμως αυτό που θα πρέπει να πούμε στον αναγνώστη μας είναι ότι σε πολλούς νέους ανθρώπους παρατηρούνται προβλήματα στη στύση τα οποία οφείλονται συχνά στο άγχος που μπορεί να έχει ο νέος κατά την επαφή ( για το αν θα ικανοποιηθεί η κοπέλα για το αν θα μπορέσει να διατηρήσει τη στύση σε όλη τη διάρκεια της ερωτικής επαφής ) και αυτό το άγχος μπορεί να προκαλεί προβλήματα στη διέγερση. Πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι να μειώνεται σταδιακά και η επιθυμία για έρωτα. Θα πρέπει να απευθυνθεί σε κάποιο σεξολόγο ο οποίος θα πάρει το ιστορικό και θα μπορέσει να κρίνει αν είναι ψυχολογικό μόνο το ζήτημα ή αν πρέπει να πάει και σε κάποιο ν ουρολόγο. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X