Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ήλιο το Σαββατοκύριακο: Πάθος, δράση, διεκδίκηση
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ήλιο το Σαββατοκύριακο: Πάθος, δράση, διεκδίκηση  thumbnail

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ήλιο το Σαββατοκύριακο: Πάθος, δράση, διεκδίκηση

Στις 19 Ιουλίου, ο Άρης από το Ζυγό, θα σχηματίσει ένα τετράγωνο ακριβείας με τον Ήλιο από τον Καρκίνο, δημιουργώντας εντάσεις, διενέξεις και ξεσπάσματα απέναντι σε καταστάσεις που πιέζουν να ακολουθήσουν έναν καθωσπρεπισμό και μια, με το ζόρι, σιωπή. Οι μέρες χρωματίζονται από τα έντονα χαρακτηριστικά της δράσης, της διεκδίκησης και της παρόρμησης. Υπάρχει στον αέρα μια τάση να ικανοποιηθούν άμεσα οι ανάγκες μας, έστω και σε βάρος του άλλου. Οι σχέσεις , ερωτικές και λοιπές, θα υποφέρουν λίγο από το έντονο Εγώ του κάθε εμπλεκόμενου, εραστή και μη. Παράλληλα, το ερωτικό πάθος θα αφεθεί στην ελεύθερη έκφρασή του και θα ξεχειλίσει, αφήνοντας μία παράδοξη γεύση, από το συνδυασμό του έρωτα και του πολέμου. Το απόλυτο αφροδισιακό δηλαδή!

 

Κανείς δε παίζει για να χάσει

 

Ο καθένας θα προσπαθήσει να χαράξει το δικό του σύντομο δρόμο, ο ανταγωνισμός είναι αναπόφευκτος, ενώ στις πρωτοβουλίες που τις μέρες αυτές λαμβάνονται, η νίκη θεωρείται δεδομένη. Οι προσωπικές σχέσεις αποκτούν έναν βαθμό δυσκολίας, αφού ο ανταγωνισμός μπορεί να φτάσει στα άκρα, ενώ η σεξουαλική όρεξη είναι και αυτή ακόρεστη, μαζί με την αστείρευτη ζωτικότητα. Σε ένα βαθμό αυτό ζορίζει και ανανεώνει σχέσεις τις οποίες έχει καταβάλει η κούραση και η ρουτίνα. Έτσι θα δούμε ζευγάρια , που ήταν στα πρόθυρα του χωρισμού, να αποκτούν και πάλι ενδιαφέρον, διέγερση και ερωτική αναστάτωση ό ένας για τον άλλον. Τα οποιαδήποτε εμπόδια, μπαίνουν στη θέση τους όπως πρέπει , δυναμικά και τελεσίδικα, ενώ οι κουβέντες λέγονται έξω από τα δόντια, αν και την τελευταία στιγμή, κρατάμε μια ευγένεια τυπική, χαρακτηριστικό του Άρη στον Ζυγό.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X