Αρχική / More / Ιδέες DECO / Τι χρώμα να βάψω το δωμάτιο της 12χρονης κόρης μου;
Τι χρώμα να βάψω το δωμάτιο της 12χρονης κόρης μου;  thumbnail

Μελίνα, 42 ετών

Τι χρώμα να βάψω το δωμάτιο της 12χρονης κόρης μου;

Aναγνώστριά μας ζητά τη συμβουλή των ειδικών μας:


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΙΣ 12 ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΖ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΕ ΡΟΖ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΜΟΛΑ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. 


Aγαπητή αναγνώστρια. Στο ερώτημά σας απαντά η interior designer Μαρούλα Δανιήλ Τζήμα.Αυτό που αρχικά πρέπει να τονίσουμε είναι ότι στη διακόσμηση ενός χώρου υπάρχουν πολλές παράμετροι που από το μήνυμα της αναγνώστριάς μας δε γνωρίζουμε. Για να δώσουμε μια καλή συμβουλή πρέπει να γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες του χώρου και καλό θα ήταν αν η ίδια η αναγνώστρια θέλει να μας στείλει και μια φωτογραφία του δωματίου. Ωστόσο με βάση αυτά τα στοιχεία που μας δίνει θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια ασφαλή απάντηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το στοιχείο της επανάληψης βοηθά πολύ στη διακόσμηση. Από τη στιγμή που έχουμε ήδη τρία χρώματα σε καμία περίπτωση δεν προσθέτουμε άλλο είναι ήδη αρκετά για ένα δωμάτιο. Αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε εδώ είναι να χρησιμοποιήσουμε τις ίδιες αποχρώσεις ή λίγο πιο δυνατές των συγκεκριμένων χρωμάτων. Αυτό που μπορεί να κάνει η αναγνώστρια είναι ή να βάψει τους δυο τοίχους σε τόνο πράσινο και δυο σε τόνο ροζ. 


Θα μπορούσε επίσης να αφήσει μπεζ τους δυο τοίχους και την οροφή και να χρησιμοποιήσει το πράσινο για τον ένα τοίχο και το ροζ για τον άλλο. Οι χρωματιστοί αυτοί τοίχοι, ροζ πράσινο,  θα μπροούσαν είτε να είναι αντικρυστοί είτε να κάνουν γωνία. Επίσης, αν θέλει να κάνει πολύ έντονο παιχνίδισμα μπορεί να δώσει ξεχωριστό χρώμα σε κάθε τοίχο, διαλέγοντας από την παλέτα του ροζ, δυο ροζ και από το πράσινο δυο πράσινα. Προσοχή. Η μία απόσρωση θα πρέπει να είναι το χρώμα που έχουν τα συρτάρια και τα πόμολα και η άλλη πιο έντονη.


Επίσης, θα μπορούσε σε συννενόηση με τον μπογιατζή της να βάψει έναν τοίχο με ρίγες πάχους 20- 30 πόντων που γίνονται με μονωτική ταινία εύκολα και να χρησιμοποιήσει όλα τα προαναφερθέντα χρώματα και το μπεζ.


Για περισσότερες συμβουλές αλλά και αν χρειάζεται κωδικούς χρωμάτων, η αναγνώστριά μας μπορεί να μας ξαναστείλει μήνυμα. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X