Απέκτησε Κράβιτς το Ρέθυμνο

Στην απόκτηση του Ντέγιαν Κράβιτς προχώρησε το Ρέθυμνο, με την κρητική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρόνου σέντερ για τον επόμενο ένα χρόνο.
Η ανακοίνωση του Ρεθύμνου:«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Ντέγιαν Κράβιτς, για ένα χρόνο.
Ο Ντέγιαν Κράβιτς γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1990 στη Βοσνία, έχει ύψος 2,13μ. και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Τέξας Τεκ, ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε 7.3 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.3 κοψίματα μ.ό. στο πρωτάθλημα του NCCA.
Αποτελεί επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην προεπιλογή της εθνικής Σερβίας, διεκδικώντας μία θέση στην ομάδα ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος μπάσκετ στην Ισπανία».
Παράλληλα η κρητική ομάδα ανακοίνωσε ότι την προσεχή Δευτέρα (21/07) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου από το νέο Δ.Σ. της ΚΑΕ.
«Την Δευτέρα 21/7 θα δώσει συνέντευξη τύπου το νέο Δ.Σ. της ΚΑΕ Ρέθυμνο AegeanΤην Δευτέρα 21/7 στις 12μμ, στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου παρουσιάζοντας τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας του Ρέθυμνο Aegean για τη νέα σεζόν 2014/15», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Σχετικά άρθρα