Φιλική ήττα για τον Εργοτέλη από τον Ερμή Αραδίππου

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Εργοτέλης από τον Ερμή Αραδίππου στο πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Κοράκου.
Ο Χουάν φεράντο χρησιμοποίησε διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ με σουτ του Αράμπα μέσα από την περιοχή.

Στο 14’ οι Επιτάσιο, Χαντί και Γιουσούφ συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1 το οποίο ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 60’ ο Ταγκμπατζούμι με κεφαλιά έκανε το 2-1 και ο ίδιος παίκτης στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με σουτ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Σαϊνάτι, Μπουρσέλης, Κοζορώνης, Κοιλιάρας, Χρυσοφάκης, Χαντί, Γιουσούφ, Επιτάσιο.

Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Τσέρνι, Πίτσος, Άλα (74’ Παντελάκης), Γενιτσαρίδης, Μέγι, Κασαπάκης, Ταμέζε, Λεονάρντο, Κουιρουκίδης (74’ Παμλίδης), Δωματάς, Νύκταρης.

Έπειτα από την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα ο προπονητής των Κρητικών, Χουάν Φεράντο, δήλωσε στο ergotelis.gr:

«Δεν είμαι χαρούμενος διότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλω να έχουμε σωστή νοοτροπία και να καταφέρνουμε να φτάνουμε στο στόχο μας και να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Τα γκολ που δεχτήκαμε προήλθαν από λάθη μας, καθώς χάσαμε την μπάλα εύκολα και δεν πήγαμε στις φάσεις αποφασιστικά.

Σίγουρα υπήρξαν και πολλά θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα. Ήταν το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά κάθε ημέρα, κάθε προπόνηση για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Τα φιλικά παιχνίδια μας κάνουν καλό και αυτό θα φανεί και στη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα