Μίσσας: «Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά» (vid)

Ο Κώστας Μίσσας, ομοσπονδιακός κόουτς της Εθνικής Νέων, δεν θέλησε να πει πολλά για την ήττα και τον αποκλεισμό από την Κροατία, αλλά υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι αυτό που πέτυχε η ελληνική ομάδα παρά τους τραυματισμούς και δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του. 

«Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που κουβαλά μετάλλια σε όλες τις μικρές ηλικίες. Μέχρι τώρα είχαν 27% στα τρίποντα στη διοργάνωση, αλλά σήμερα ήταν πάρα πολύ καλοί. Η έλλειψη του Διαμαντάκου ήταν πάρα πολύ σημαντική. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ολόκληρη ανάλυση. Θεωρώ πως τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και είμαι περήφανος γι’ αυτά. Με τα προβλήματα που είχαμε από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα ήταν σημαντικό επίτευγμα ότι φτάσαμε μέχρι εδώ. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο τραυματισμός του Σιόλογκα. Κάνω το σταυρό μου, δυο μέρες έμειναν, μη μας συμβεί και τίποτα χειρότερο. Έλεος πια! Ελπίζουμε ο Διαμαντάκος να είναι καλά στην υγεία του για το Σάββατο κι ελπίζω πως θα’ ναι», είναι τα όσα ανέφερε μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της ελληνικής ομάδας, ο Κώστας Μίσσας. 

Από την πλευρά των παικτών, ο Πάρης Μαραγκός είπε: «Είμαστε απογοητευμένοι. Σήμερα οι Κροάτες έβαλαν και τα μαρκαρισμένα σουτ και τα ελεύθερα. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα κενά στην άμυνα δεν τα καταφέραμε. Ηταν πολύ σημαντική η απουσία του Διαμαντάκου. Από την αρχή της προετοιμασίας είχαμε τραυματισμούς και πάρα πολλούς. Μπορέσαμε να τους καλύψουμε προσπαθήσαμε να καλύψουμε και τα σημερινά κενά, δυστυχώς δεν μπορέσαμε. Προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι αυτού του κοινού. Ο κόσμος ήρθε και μας υποστήριξε από την αρχή θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο».

Σχετικά άρθρα