Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Όλγα Τρέμη: Βούρκωσε λέγοντας αντίο στους τηλεθεατές (video)
Όλγα Τρέμη: Βούρκωσε λέγοντας αντίο στους τηλεθεατές (video) thumbnail

Όλγα Τρέμη: Βούρκωσε λέγοντας αντίο στους τηλεθεατές (video)

Με έκδηλη συγκίνηση και σπασμένη φωνή αποχαιρέτησε η Όλγα Τρέμη τους τηλεθεατές του Mega, εκφωνώντας απόψε Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 το τελευταίο κεντρικό δελτίο της στο Μεγάλο Κανάλι.

Η έμπειρη παρουσιάστρια αποχωρεί μετά από 9 χρόνια στο πηδάλιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, μια περίοδος που συνοδεύτηκε από ηχηρή και αδιάκοπη πρωτιά για το κανάλι των εκδοτών.

Η Όλγα Τρέμη ευχαρίστησε πρωτίστως τους τηλεθεατές, ενώ η φωνή της ήταν σπασμένη, λόγω της συγκίνησης, και σε κάποιο σημείο βούρκωσε.

Δίπλα της, οι τεχνικοί του δελτίου ήταν το ίδιο συγκινημένοι, κάτι που ανέφερε η Όλγα Τρέμη, σημειώνοντας μάλιστα ότι έτσι την… επηρέαζαν περισσότερο.

Όπως είναι γνωστό, μετά την αποχώρηση της Όλγας Τρέμη από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, το κανάλι της Μεσογείων βρίσκεται σε αναζήτηση φρέσκου προσώπου που θα τη διαδεχθεί, με επικρατέστερη τη Μαρία Σαράφογλου.
www.madata.grComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X