Αυτούς παίρνει Αμερική ο Μίτσελ

Δεν είχε εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού που αναχωρεί την Δευτέρα για το Τορόντο ώστε να αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο ICC με αντίπαλους της Μίλαν, την Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μίτσελ αποφάσισε να πάρει μαζί του 27 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός τον Βλαχοδήμο, τον Κάται και τον Λυκογιάννη σε σχέση με τους παίκτες που ήταν στο Ζέεφελντ, όπως και τους γκολκίπερ Γιαννιώτη, Στρέντζο και τους Βέργο, Βούρο, Σάλιακα και Βατουσιάδη.

Κανονικά ταξιδεύουν ο Γιαταμπαρέ, ο Μπονγκ, ο Αυλωνίτης, ο Μπουχαλάκης, ο Διαμαντάκος, ο Παπάζογλου, αλλά και ο Αρτούρ Μασουάκου, παρότι η απόκτησή του από την Βαλενσιέν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Γαταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπόνγκ, Αυλωνίτης.

Όπως υπενθύμισε ο Ολυμπιακός:

«Να θυμίσουμε ότι η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης τις Μίλαν (24/07 – Τόρόντο), Λίβερπουλ (27/07 – Σικάγο) και Μάντσεστερ Σίτι (02/08 – Μινεάπολις).

Τέλος αξίζει να τονίσουμε ότι κατά την παραμονή της ομάδας μας στο Σικάγο θα πραγματοποιήθει το Σάββατο 26 Ιουλίου στις 19.00 φιλανθρωπική εκδήλωση στο National Hellenic Museum με σκοπό να διαδώσει το μήνυμα της συνεργασίας του με την UNICEF για τον εμβολιασμό παιδιών στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο! Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του σκοπού της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τη UNICEF».

Σχετικά άρθρα