«Πέταξε» για Αμερική ο Ολυμπιακός

Με στόχο να προετοιμαστεί κατάλληλα, αλλά και να έχει παρουσία του επιπέδου του, ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τις ΗΠΑ όπου θα λάβει μέρος στο σπουδαίο τουρνουά ICC, αντιμετωπίζοντας ευρωπαϊκά μεγαθήρια όπως η Μίλαν, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι. 
 
Η αποστολή του Ολυμπιακού με 27 παίκτες (Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντινγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπονγκ, Αυλωνίτης) θα μεταβεί μέσω Μιλάνου στη Νέα Υόρκη κι από εκεί στο Νιού Τζέρσεϊ όπου θα είναι η βάση της. Στη συνέχια θα ταξιδέψει για το Τορόντου, όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής (03.00) θα αντιμετωπίσει στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά την Μίλαν. 
 
Μίτσελ και ποδοσφαιριστές τόνισαν τη μεγάλη σημασία της συμμετοχής του Ολυμπιακού σε αυτό το τουρνουά και τη διάθεσή τους να αναμετρηθούν με τους κορυφαίους αντίπαλούς τους ανεβάζοντας το ρυθμό της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν, αλλά και δίνοντας χαρά στο πλήθος ομογενών που θα τους αποθεώσει στις πόλεις των ΗΠΑ και του Καναδά.

Σχετικά άρθρα