Η επίθεση συνεχίζεται!

Η μεταγραφική κινητικότητα παραμένει έντονη στον Ολυμπιακό, καθώς αναμένονται εξελίξεις σε διάφορες υποθέσεις ενίσχυσης του ρόστερ στον επιθετικό τομέα.

Την Τρίτη αναμένεται στην Αθήνα ο Τζίμι Ντουρμάζ προκειμένου να έχει τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, την ώρα πάντως που παραμένει ανοιχτή και η περίπτωση του Νορντίν Άμραμπατ.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την τελική απόφαση του Μπόγιαν Κρκιτς, την ώρα που στην Αγγλία θεωρούν ότι η Στόουκ Σίτι έχει ξανά πιθανότητες για τον διεθνή Ισπανό.

Για την κορυφή της επίθεσης υπάρχει πάντα η επιλογή του Βέλγου Γέλε Φόσεν της Γκενκ, ενώ στο Μεξικό επιμένουν ότι ο Άλαν Πουλίδο θα πάει στις ΗΠΑ για τον Ολυμπιακό και δεν πρόκειται να μείνει στην Τίγκρες.

Ο Μάικλ Ολαϊτάν ανέβασε φωτογραφία του από ατομική προπόνηση, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και περιμένοντας τις τελικές ιατρικές αποφάσεις για να ξαναμπεί σε δράση.

Ακούγεται, τέλος, ότι επίκειται κι άλλη επιστροφή παλιού παίκτη στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, με υποψήφιο τον Τάσο Πάντο.

Σχετικά άρθρα