Ζήσης: «…να γουστάρουν που θα παίζουν στην Εθνική»

Ο νέος αρχηγός της Εθνικής ομάδας μίλησε για την ευθύνη και την τιμή που νιώθει κάθε φορά που αγωνίζεται με το εθνόσημο και τόνισε πως έτσι θα πρέπει να νιώθουν όλοι όσοι αποτελούν την αποστολή. 

Ο νέος αρχηγός της ομάδας είναι πιστός για ένα ακόμη καλοκαίρι στην «επίσημη αγαπημένη». «Τα χρόνια περνάνε, αλλά το λέω κάθε χρόνο πως αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να έρχομαι στην Εθνική. Φέτος ειδικά που είμαι αρχηγός είναι ακόμη μεγαλύτερη η τιμή και η ευθύνη. Όσο περνάνε τα χρόνια προς το τέλος της σεζόν νιώθεις πιο κουρασμένος, αλλά είχα το χρόνο να ξεκουραστώ κι από τη στιγμή που ο κόουτς με κάλεσε ήρθα με χαρά. Είναι πολύ σημαντικό οι δώδεκα παίκτες που θα είναι στην ομάδα να γουστάρουν που θα παίζουν σε αυτή, είτε λίγο είτε πολύ», τόνισε. 

Όσο για την ομάδα που θα παρατάξει η Εθνική στη διοργάνωση της Ισπανίας, είπε: «Έχουμε τις δυνατότητες, υπάρχουν νέα παιδιά και παρά τις μεγάλες απουσίες που έχουμε μπορούμε με χαμηλούς τόνους-όχι όπως πέρσι που μιλούσαμε για μετάλλιο-και πολλή δουλειά να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία. Και πέρσι η ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο. Κάθε χρονιά είναι καινούρια. Υπάρχει νέος προπονητής και νέα παιδιά και παρά τις απουσίες υπάρχουν παιδιά που μπορούν να καταφέρουν κάτι καλό. Υπάρχουν παίκτες με εμπειρία και σίγουρα θα βοηθήσουν τα νέα παιδιά που θα αισθάνονται λίγο ‘τρακαρισμένα’».

Σχετικά άρθρα