Ο Ολυμπιακός στις ΗΠΑ (video)

Από το βράδυ της Δευτέρας, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις ΗΠΑ, έτοιμος για μοναδικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες κι ανυπόμονος να βρεθεί κοντά στο φίλαθλο κοινό της ομογένειας σε Αμερική και Καναδά!
 
Η αποστολή ξεκίνησε το μακρινό ταξίδι της το πρωί της Δευτέρας από το «Ελ. Βενιζέλος» κι αφού έκανε… pit stop στο Μιλάνο, πήρε την πτήση για Νέα Υόρκη στην οποία προσγειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα. Από το αεροδρόμιο JFΚ μετέβη με πούλμαν στο Short Hills του Νιου Τζέρσεϊ, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο που θα αποτελέσει τη βάση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της.
 
Παρά την κούραση από το πολύωρο ταξίδι, οι ποδοσφαιριστές μας δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους και την… ανυπομονησία τους για την έναρξη αυτής της μοναδικής «περιπέτειας». Απήλαυσαν τη… μυθική διαδρομή που έμοιαζε βγαλμένη από ταινία, κατανοώντας ότι τους περιμένουν αξέχαστες στιγμές!
 
Πλέον, ο  Μίτσελ και οι παίκτες του μπαίνουν σε… ρυθμούς Μίλαν, με την οποία θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα για το International Champions Cup στις 24 Ιουλίου στις 20:00 στο ΒΜΟ Field του Τορόντο (25/07, 03:00 ώρα Ελλάδος).
 
Ο χρόνος ξεκούρασης είναι λίγος, καθώς ήδη το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, μία το πρωί (10:00 τοπική) και μία το απόγευμα (19:30 τοπική) στο Pingry School, NJ, όπου θα προετοιμάζεται από εδώ και πέρα η ομάδα.
 
Δείτε το video με το ταξίδι προς τις ΗΠΑ και την άφιξη στη Νέα Υόρκη. 


Σχετικά άρθρα