Μεταγραφή ρεκόρ για την Λέστερ

Στην Πρέμιερ Λιγκ θα παίζει αυτή την περίοδο η Λέστερ και οι «αλεπούδες» στο πλαίσιο της ενίσχυσή τους απέκτησαν τον επιθετικό Λεονάρντο Ουλόα από την Μπράιτον (παίζει στην Τσάμπιονσιπ) με το ποσό-ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Βλέπετε, η Λέστερ έδωσα ένα ποσό περίπου 8 εκ. λίρες, που μπορεί να φτάσει ακόμα και στα 10 εκ. με τα μπόνους.

«Δεν σκεφτόμουν να αφήσω την Μπράιτον. Θα μου άρεσε να παίξω στην πρέμιερ λιγκ με την φανέλα της αλλά τώρα που μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο αποφάσισα να την αρπάξω», δήλωσε ο Ουλόα για τη νέα «πρόκληση» στην καριέρα του.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Λέστερ, Νάιτζελ Πίρσον ανέφερε: «Θα είναι μια πολύ καλή προσθήκη στους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς μας, αφού λόγω των προσόντων του θα αυξηθούν οι επιλογές μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε στην ομάδα μας».

Ο 28χρονος Αργεντινός είχε μεταγραφεί στην Μπράιτον τον Ιανουάριο του 2013 από την ισπανική Αλμερία έναντι 2 εκ. λιρών και σκόραρε πέρυσι 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε η ομάδα του.

Σχετικά άρθρα