Ωραίος ο ΟΦΗ…

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο ΟΦΗ στο πρώτο φιλικό της χρονιάς με τον Τζενάρο Γκατούζο να πραγματοποιεί το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο των κρητικών. Η ομάδα του Ηρακλείου απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Ναϊμέγκεν στην Ολλανδία και ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Μάλιστα, ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 35′ με τον Μίρνες Σίσιτς ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα (28′) οι Ολλανδοί είχαν δοκάρι με τον Στέφανιτς.

Στο δεύτερο μέρος η κρητική ομάδα ήταν καλύτερη παρά τις αρκετές αλλαγές τις οποίες πραγματοποίησε ο Γκατούζο και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Περογαμβράκη στο 68′ και τον Πετρόπουλο στο 76′. Τελικά, η Ναϊμέγκεν ισοφάρισε στο 82′ με τον Χέρικ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η σύνθεση του ΟΦΗ:

1ο ημίχρονο: Δασκαλάκης, Φαζός, Τριποτσέρης, Στάθης, Μιλιάζες, Μακρής,Φραγκουλάκης, Σίσιτς Κουτσιανικούλης, Πετρόπουλος, Ροβίθης.

2ο ημίχρονο: Αγριμάκης, Αρτόλα, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Φαζό (84’ Δαμιανάκης), Μακρής (73’ Μπανούσης), Κάλαιτζιτς, Στάθης (67’ Στάθης), Μιλιάζες (84’ Λαμπρόπουλος), Περογαμβράκης και Πετρόπουλος (78’ Μανιδάκης).

Σχετικά άρθρα