Επιμένει για 2 σούπερ μεταγραφές

Η αρνητική τροπή των υποθέσεων Μπόγιαν και Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό δεν πτοεί τους ερυθρόλευκους που συνεχίζουν την προσπάθειά τους για ενίσχυση τοπ επιπέδου στις θέσεις του ακραίου επιθετικού και του σέντερ φορ.. Ο Μπόγιαν υπέγραψε στη Στόουκ Σίτι, ενώ ο Ντουρμάζ περιμένει καλύτερες προτάσεις από την Τουρκία και δεν ήταν συνεπής με τους ερυθρόλευκους που τα βρήκαν σε όλα με την Γκεντσλερμπιρλιγκί. 
 
Ο Ολυμπιακός στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις και διαβεβαιώνει ότι θα καλύψει τα όποια κένα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, δημιουργώντας ένα πληρέστατο ρόστερ. 
 
Στο προσκήνιο για φορ είναι ξανά ο Γέλε Φόσεν, με τον Βέλγο της Γκενκ να ενδιαφέρεται να παίξει στην Ελλάδα παρότι έχει προτάσεις από την Αγγλία. «Η Μίντλεσμπρο θα πρέπει να βιαστεί γιατί ο Ολυμπιακός είναι ισχυρός αντίπαλος για τον Βέλγο στράικερ που κοστολογείται 7 εκ. ευρώ από την ομάδα του, με την οποία έχει βάλει 77 γκολ σε 184 συμμετοχές», γράφουν σήμερα το πρωί στην Αγγλία. 
 
Εξελίξεις ίσως υπάρξουν από την ισπανική αγορά, καθώς έχει έρθει στην Αθήνα ο μάνατζερ του Μίτσελ και μιλάει με τον Ολυμπιακό. Ακούστηκε ξανά για τον Ρέγιες, ενώ έχει προταθεί και ο Αργεντινός φορ Φακούντο της Σαχτάρ για τον δανεισμό του οποίου φέρεται να το σκέφτεται ο Ολυμπιακός.

Σχετικά άρθρα