Συνεχίζει και τυπικά ο Λεβ

Διαβάστε ακόμα:

«Στόχος του Λεβ και το EURO 2016!»

Ο πρόεδρος της γερμανικής Ομοσπονδίας Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ τόνισε πριν από μερικές μέρες ότι δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Γιοακίμ Λεβ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός επιβεβαίωσε με δηλώσεις ότι θα συνεχίσει στον πάγκο των Παγκόσμιων Πρωταθλητών, με στόχο και την κατάκτηση του EURO 2016!  

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο από το να δουλεύω με αυτή την ομάδα, να την οδηγήσω στο Euro 2016 και να συνεχίσω να εξελίσσω σύνολο και άτομα», δήλωσε ο Λεβ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της γερμανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (DFB).

Να αναφέρουμε πως ο 54άχρονος τεχνικός είχε υπογράψει τον περασμένο Οκτώβριο την ανανέωση συμβολαίου του με την Ομοσπονδία της Γερμανίας έως το 2016, αλλά μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, κυκλοφόρησαν φήμες που άφηναν ανοιχτό το μέλλον του στον πάγκο της εθνικής…
Ο Γιοακίμ Λεβ διαδέχθηκε το 2006 τον Γιούργκεν Κλίνσμαν, του οποίου ήταν βοηθός από το 2004. Επί των ημερών του η Γερμανία έγινε πάλι αρχικά υπολογίσιμο μέγεθος και στη συνέχεια παγκόσμια υπερδύναμη, που έφτασε στην πλήρη ακμή της με την κατάκτηση του Μουντιάλ .
Τα «πάντσερ» πήραν την δεύτερη θέση στο Euro 2008 και την τρίτη στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής (2010), ενώ έφτασε ως τους ημιτελικούς του Euro 2012. Ο φετινός τίτλος της ήταν ο πρώτος ήταν ο πρώτος μετά το Euro 1996 και ο πρώτος παγκόσμιος από το 1990…

Σχετικά άρθρα