Κάλεσμα του Κοροίβου στον κόσμο

Τη νέα σεζόν ο Κόροιβος θα αγωνίζεται στην Α1 και η ομάδα της Αμαλιάδας έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους να έχουν ενεργή συμμετοχή στην σύσταση της ΚΑΕ.
«Παράλληλα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας η οποία είναι σε εξέλιξη, ξεκινάει αυτές τις ημέρες μεγάλη καμπάνια για την μετατροπή της ομάδας σε ΚΑΕ.Ο Στόχος είναι μεγάλος ,θα είναι πρωτοποριακός και θα δυναμώσει τον Κόροιβος στην Α1. Μικροί μέτοχοι, πολυμετοχικότητα και αγορά μετοχών απ” όλους τους Ηλείους!!!
Οι τρόποι αγοράς, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Ξεκινάμε άμεσα σε συγκεκριμένα σημεία αγοράς μετοχών,προς διευκόλυνση όλων. Στην συνέχεια θα μπορούν όλοι απ΄όπου και αν βρίσκονται,μέσω ειδικού τραπεζικού λογαριασμού που θα δοθεί στην δημοσιότητα, να αγοράζουν τον αριθμό των μετοχών που επιθυμούν, καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό με τα προσωπικά στοιχεία τους. Η κάθε μετοχή έχει ονομαστική αξία 10,00€, έτσι π.χ εάν θέλει κάποιος φίλος να αγοράσει 5 μετοχές θα πρέπει να δίνει προς κατάθεση ή να καταθέτει απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό 50,00€.
Επίσης, η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΚΑΕ καθώς και η διοίκηση του ερασιτέχνη, θα καλέσει και θα συναντηθεί με όλους τους θεσμικούς παράγοντες του νομού, πέρα από το αυτονόητο του να γίνουν μέτοχοι αυτής της προσπάθειας,θα επιθυμούσαμε να γίνουν πάνω απ΄’όλα πρεσβευτές της. Ο Κόροιβος αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού, από τους ανθρώπους του για τα επιτεύγματά του, την μαζική συμμετοχή των φιλάθλων του μέσα σε αθλητικά πλαίσια και την ομαδική λειτουργία του, πέρα από πρόσωπα και προσωπικές φιλοδοξίες.
Ήρθε η ώρα να ξεπεράσει για μια ακόμα φορά τον εαυτό του,στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ. Μπορεί να δώσει νέα πράγματα,νέες ιδέες,νέα μοντέλα ακόμα και σε αυτό το επίπεδο;;.. Μπορούμε όλοι μαζί,το έχουμε ξανακάνει,θα είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος μας!!!!!!!», αναφέρει η ανακοίνωση του Κοροίβου στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook.
 

Σχετικά άρθρα