Αναστασιάδης: «Είμαι ικανοποιημένος από τη θέληση»!

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης από τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Βααλβάικ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
“Ηταν ένα παιχνίδι προπόνησης, για μένα τα φιλικά είναι μέσα στο πρόγραμμα της προπόνησης, μας βοηθούν για να είμαστε όσο πιο γρήγορα και μεθοδικά έτοιμοι για τα επίσημα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ κακή, κάναμε πολλά λάθη, κρατούσαμε πολύ την μπάλα χωρίς λόγο. Στο δεύτερο είπαμε να παίξουμε με τρεις πάσες και ήταν καλύτερα. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα στην φιλοσοφία. Να παίζουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα και κάθετα. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, όχι γιατί κερδίσαμε αλλά λόγω της εικόνας”
“Είμαστε κουρασμένοι, είναι πρωτόγνωρες οι προπονήσεις που γίνονται και για τους μικρούς και τους μεγάλους. Είμαι ικανοποιημένος από την θέληση. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να κάνουμε πολλά ακόμη”.
Για την διάθεση για πρέσινγκ ψηλά που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος: “Ετσι πρέπει, δεν γίνεται να παίξουμε αλλιώς”.
Για τους Μακ και Περέιρα: “Να τους δούμε πρώτα, είναι ανέτοιμοι ακόμη. Πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα, έχουμε πολύ δουλειά ακόμη και με τους διεθνείς και με αυτούς που ήρθαν. Ο ΠΑΟΚ θέλει πολύ δουλειά”

Σχετικά άρθρα