Φτιάχνουμε μόνοι μας κρέμα καραμελέ!

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p>Για 2-4 άτομα<br /><br /><span style="text-decoration: underline;">Για την καραμέλα</span><br />1 φλιτζάνι ζάχαρη<br />1 κουτάλι της σούπας χυμό λεμονιού<br />1/2 φλιτζάνι νερό<br /><br /><span style="text-decoration: underline;">Για την κρέμα</span><br />2 αυγά<br />2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα<br />2 κούπες νερό για να διαλύσουμε το ζαχαρούχο γάλα<br />1 βανίλια</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p><span style="text-decoration: underline;">Για την καραμέλα</span><br />Φτιάχνουμε την καραμέλα, βάζοντας τη ζάχαρη, το νερό και το χυμό λεμονιού να βράσουν σε κατσαρόλα μέχρι να γίνει το χρώμα πυρρόξανθο. Όταν είναι έτοιμη η καραμέλα, την ρίχνουμε σε μέτρια φόρμα.</p>
<p><span style="text-decoration: underline;">Για την κρέμα</span><br />Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με ίση ποσότητα νερού, ρίχνουμε τα αυγά και τη βανίλια και χτυπάμε καλά να ενωθούν τα υλικά.<br /><br />Αδειάζουμε στη φόρμα που την τοποθετούμε σε ταψί με χλιαρό νερό και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα