Αποθεώνουν Ολυμπιακό, «καταστροφή για Μίλαν»

Για καταστροφική νύχτα της Μίλαν στο Τορόντο κάνουν λόγο τα ιταλικά ΜΜΕ σχολιάζοντας τη βαριά φιλική ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του ICC. 
 
Η «Gazzeta dello Sport» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ηλεκτρονική της έκδοση:
 
«Καταστροφή της Μίλαν στο Τορόντο. Ο Ολυμπιακός την κέρδισε με 3-0. Ηχηρή ήττα των ροσονέρι από τους Έλληνες στην πρεμιέρα του Guinness International Champions Cup. Η λίστα των δικαιολογιών είναι μεγάλη όσο αυτό το λάθος. Το γεγονός ότι οι ροσονέρι ξεκίνησαν αργά την προετοιμασία τους αυτό δεν λέει τίποτα. Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του το ίδιο ακριβώς χρονικό σημείο. Αυτό το αποτέλεσμα, είναι ένα αποτέλεσμα που πονάει, έστω και αν η Μίλαν προετοιμάζεται εδώ και 15 ημέρες. Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερο δυναμισμό και καλύτερη λειτουργία. Ο Ντομίνγκες μπροστά τρέλανε τον Κριστάντε, ενώ ο Ντοσεβί και ο Μαζουακού είχαν διάθεση».
 
Ο Πίπο Ιντσάγκι θέλησε να καλύψει την ομάδα του, λέγοντας ότι είχε απουσίες κι ότι ο Ολυμπιακός ήταν πιο έτοιμος:
 
Ο τεχνικός της Μίλαν δήλωσε μετά; το παιχνίδι:
 
«Οι διεθνείς έφτασαν πριν από τρεις ημέρες και δεν μπορούσαν να παίξουν. Αναγκάστηκα να βάλω τους Ντε Σίλιο και Χόντα γιατί δεν είχαμε παίκτες. Ήξερα ποιο ήταν το ρίσκο, φτάσαμε 1.5 ημέρα πριν και δεν μπορέσαμε να προπονηθούμε. Γνωρίζαμε πως ήταν πιο μπροστά από εμάς σε θέμα κατάστασης. Δεν μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή, έπρεπε να δω την απόδοσή μας. Όταν θα έχουμε όλους τους παίκτες, θα είμαστε μια διαφορετική ομάδα.
 
Μου άρεσε, πάντως, το πνεύμα και η επιθυμία όλων. Σε ελάχιστες περιπτώσεις ήμασταν κακοί. Δεν παίξαμε έξυπνα, αλλά προχωράμε. Είχαμε ένα ταξίδι, φτάσαμε στις δύο το πρωί, μετά από μια γεμάτη ημέρα. Το σημαντικό είναι να μην έχεις κάποιον τραυματία. Ευτυχώς δεν έχει κάτι ο Σαπονάρα. Είναι σημαντικό αυτό το τουρνουά γιατί υπάρχουν πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου και διότι έχουμε αρκετούς οπαδούς στην Αμερική. Κάναμε μερικούς καλούς συνδυασμούς, πρέπει να προχωρήσουμε. Παίρνουμε τα θετικά, τα αρνητικά θα τα βελτιώσουμε και τότε θα είμαστε μια άλλη Μίλαν».

Σχετικά άρθρα