Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου από το Μάνο Μηκίδη!
Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου από το Μάνο Μηκίδη! thumbnail

Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου από το Μάνο Μηκίδη!

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '14….
Ο ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ..


απο τον Μανο ΜηκιδηΤα…. μαθηματικά του ερωτα για τον μήνα Αύγουστο!!!


Προσθέστε διαδοχικά όλα τα ψηφία της ημερομηνίας κι του έτους γέννησης σας , καταλήγοντας σε έναν μονοψήφιο αριθμο.
Ο αριθμός αυτός ονομάζεται αριθμός πεπρωμένου κι αποτελεί για σας τον ‘’δρόμο ζωής’’.
Για παράδειγμα:


Έστω ότι κάποιος έχει γεννηθεί στις 26/4/1981


Αθροίζοντας έχω  : 2+6+4+1+9+8+1=31 δλδ 3+1=4
Το 4 είναι, για το παράδειγμα μας, ο αριθμός πεπρωμένου η’ αλλιώς ‘’πεπρωμένο 4’’

Εφαρμόζοντας το ίδιο για την δική σας ημερομηνία γέννησης έχουμε τις προβλεψεις του Αυγουστου για κάθε πεπρωμενο.Αν λοιπόν εχετε :


Πεπρωμένο 1: Κρυφά… μονοπάτια κι ονειροπόληση!!!


Ο έρωτας ο ρομαντισμός είναι κάτι πολύ όμορφο αρκεί να βασίζεται σε γερά θεμέλια και να μην μας απομακρύνει… επικίνδυνα από την πραγματικότητα! Όσοι/ες από σας είστε αδέσμευτοι/ες καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί/ες σχετικά με το πρόσωπο που θα μπει στην ζωή σας αυτόν τον μήνα! Μην εξιδανικεύετε τίποτα και κανέναν. Αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.Ο υπερβολικός συναισθηματισμός μπορεί να σας οδηγήσει στο να παρερμηνεύσετε μια κατάσταση και να μην την “δείτε” στις πραγματικές της διαστάσεις. Μην κτίζετε βιαστικά “κάστρα στην άμμο”. Όσο για τους δεσμευμένους/ες καλό θα είναι να αποφύγουν  την εμπλοκή σε καταστάσεις με τρίτα πρόσωπα.
Πεπρωμένο 2: Μετρημένες κινήσεις και… εγκράτεια!!!


Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτόν τον μήνα είναι να πάρετε αποστάσεις από τα πράγματα, έτσι ώστε να σας δοθεί η ευκαιρία να εντοπίσετε τα κακώς κείμενα, να δείτε τις δυσλειτουργίες και τελικά να εξυγιάνετε ότι χρειάζεται. Κινηθείτε με μετριοπάθεια με “μετρημένες” κινήσεις καθώς αναμένονται εμπόδια και καθυστερήσεις στα ερωτικά σας. Δείτε την περίοδο αυτή σαν μια μεταβατική φάση, σαν μια μεταμόρφωση, που θα σας οδηγήσει σε μια “κάθαρση”. Νέα δεδομένα προκύπτουν και τελικά σας απελευθερώνουν από εμμονές ή στρεβλότητες.


Οι φίλοι σας βοηθούν. Ένα ταξίδι ή μετακίνηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεων σας.
Πεπρωμένο 3: Μια αγάπη… γεννιέται!!!


Μετά τις όποιες δυσκολίες είχατε περάσει στα ερωτικά σας (και όχι μόνο), τώρα γεμίστε με ελπίδα και πίστη ότι κάτι καλύτερο είναι… “καθοδόν”!!! με την ευκαιρία των διακοπών, βγείτε, γλεντήστε, εκφραστείτε και γελάστε με την καρδιά σας. Ανεξάρτητα με την οικονομική μιζέρια των καιρών, εσείς τολμήστε να ανοιχτείτε στον έρωτα και την χαρά!!! Εξάλλου ο φτερωτός θεός δεν κοιτά χρήματα και πλούτη.


Αυτός ο μήνας δεν υπόσχεται ξαφνικούς και κεραυνοβόλους έρωτες, αλλά σας δίνει την ευκαιρία, να επενδύσετε αργά και σταθερά σε μια σχέση με προοπτικές.
Πεπρωμένο 4: Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία!!!


Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχατε δώσει τις ‘’εξετάσεις’’ σας, με αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα και πολύ “προετοιμασία”. Τώρα λοιπόν ολοκληρώνεται ένας κύκλος γεγονότων, καταστάσεων, αποφάσεων.


Λίγο ακόμα και θα νιώσετε τα αποτελέσματα όλων των προσπαθειών σας να αποδίδουν καρπούς. Ένα αίσθημα πληρότητας και ολοκλήρωσης σας πλημμυρίζει.


Είναι λόγω της ευτυχούς “κατάληξης” ενός έρωτα , που οδηγεί τώρα σε έναν γάμο; Είναι λόγω μιας νέας συναρπαστικής γνωριμίας που νιώθετε από την αρχή ότι σας “κουμπώνει” μια χαρά; Όπως και να ΄χει μιλάμε για επιτυχία.
Πεπρωμένο 5: Έρωτες… έρωτες και διλήμματα.


Ένα είναι σίγουρο αυτόν τον μήνα: Δεν θα πλήξετε καθόλου!!! Ο έρωτας σε κάθε μορφή σας κυκλώνει… στιγμιαίος, παθιασμένος, κρυφός, παράνομος, αναποφάσιστος, όπως και να ΄ναι… είναι έρωτας!!!


Πολλοί/ες από σας θα βρεθείτε σε ένα σταυροδρόμι, δεν θα ξέρετε ποιον “δρόμο” να διαλέξετε… αυτό το δίλημμα μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση καθώς θα σας ελκύουν και οι δυο “κατευθύνσεις”. Άλλοι/ες μπορεί να αισθανθείτε αμφιβολίες για το ταίρι ή ακόμα κι αν να γίνετε εσείς οι ίδιοι/ες αιτία προβληματισμού για τον/την σύντροφό σας.


Σε κάθε περίπτωση είναι ένας πολύ “ανήσυχος” μήνας…
Πεπρωμένο 6:  Πάθος, ένταση κι… επιθυμίες!!!


Το ταμπεραμέντο και η λίμπιντό σας αφυπνίζεται φίλες/οι που ανήκετε στο πεπρωμένο 6.


Ο περασμένος μήνας δεν ήταν κι ότι καλύτερο, όμως ανήκει στο παρελθόν. Χειριστείτε το παρόν με τρόπο ώστε να βγείτε κερδισμένοι και στα ερωτικά σας αφήστε τον αισθησιασμό σας ελεύθερο και δώστε χώρο και χρόνο στις ερωτικές σας επιθυμίες και ανάγκες.


Δυνατά συναισθήματα ξυπνούν, πάθος, αθωότητα και ρομαντισμός μαζί σε ένα “καυτό” συνδυασμό.


Ποντάρετε στην ερωτική ρουλέτα κι ξεχάστε αναστολές και φραγμούς.
Πεπρωμένο 7: Αμοιβαίες υποχωρήσεις, παραχωρήσεις και θυσίες!!!


Βρίσκεστε αυτόν τον μήνα σε κατάσταση αναμονής… Όλα αλλάζουν χωρίς τη θέλησή σας και έτσι κι εσείς πρέπει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Αυτό απαιτεί αλλαγή νοοτροπίας και αναθεώρηση των προοπτικών σας. Οι καιροί απαιτούν μια θυσία από μέρους σας. Τι είναι αυτό που πρέπει να “θυσιάσετε”;… είναι θέμα δική σας επιλογής. Μάλλον ένα κομμάτι του εγώ σας πρέπει να… “εκλείψει” για να προχωρήσετε στα ερωτικά σας.


Αν κάτι στη σχέση σας δεν είναι ξεκάθαρο και υγιές θα πρέπει να το ξαναδείτε. Η ψευδαίσθηση δεν οδηγεί πουθενά. Ναι, κάντε θυσίες αλλά που… “πιάνουν τόπο”.
Πεπρωμένο 8: Με οδηγό την… διαίσθηση!!!


Εάν κάτι δεν πηγαίνει καλά τον τελευταίο καιρό στα ερωτικά σας και κάθε λογική ανάλυση σας οδηγεί σε αδιέξοδο, είναι καιρός να αφήσετε την διαίσθησή σας να δείξει τον δρόμο. Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή και να “αφουγκραστείτε” το πρόβλημα. Αναζητήστε εκείνα τα σημάδια, τις συμπτώσεις που θα σας δώσουν λύση στα ερωτήματά σας. Θα έχετε αρκετές διακυμάνσεις στη διάθεσή σας, κοιτάξτε μπροστά, αφήστε τις “ανώφελες” αναμνήσεις και κυρίως μην βιάζεστε. Η κυκλοθυμία μπορεί να σας κουράζει λίγο , αλλά τώρα είστε σε μια φάση αναμονής. Κάποιες φίλες με πεπρωμένο 8 έχουν αυξημένες πιθανότητες να μείνουν έγκυες αυτόν τον μήνα, αν βέβαια το επιθυμούν. Ειδάλλως προσοχή!!!
Πεπρωμένο 9: Πρόσω… ολοταχώς στον έρωτα!!!


Ένα ταξιδάκι είναι ότι πρέπει αυτόν τον μήνα φίλοι/ες για να τονώσει τα ερωτικά σας!!!


Είτε είστε σε σχέση είτε όχι η τύχη είναι με το μέρος σας!!! Αν απολαμβάνετε ήδη μια καλή σχέση τότε ένα ταξίδι θα σας βοηθήσει να τονώσετε περισσότερο τον δεσμό σας.


Αν είστε στο… ψάξιμο τότε “μετακινούμενοι” από την έδρα σας κάτι καλό σας περιμένει, όπου κι αν βρεθείτε. Νέο ερωτικό πρόσωπο ενδέχεται να μπει στη ζωή σας κι εσείς τολμήστε ότι δεν έχετε τολμήσει ποτέ ως τώρα.


Παρόρμηση; Πείτε το κι έτσι… Τελικά αυτό που μετρά είναι το… αποτέλεσμα!!! Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα κι ας έρχεται από… μακριά.X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X