Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Το δικό της εργοστάσιο σοκολάτας θα έχει τον Σεπτέμβριο η Θεσσαλονίκη
Το δικό της εργοστάσιο σοκολάτας θα έχει τον Σεπτέμβριο η Θεσσαλονίκη    thumbnail

Το δικό της εργοστάσιο σοκολάτας θα έχει τον Σεπτέμβριο η Θεσσαλονίκη

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στον Εκθεσιακό χώρο της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης όπου κατασκευάζεται το μουσείο ή όπως θα ονομάζεται το εργοστάσιο σοκολάτας, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για να ανοίξει τις πύλες του τον Σεπτέμβριο.


Την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΔΕΘ Helexpo, Τάσος Τζήκας στην ομιλία του για την προοδο των εργασιών ανέφερε πως γίνεται προσπάθεια για αναβάθμιση των εκθέσεων, ενώ τονίζει πως στόχος της ΔΕΘ είναι να έρθει σε άμεση επαφή με την αγορά.


Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης εξήγησε πως το εργοστάσιο σοκολάτας θα είναι ένα θεματικό πάρκο, που θα χωρίζεται σε ενότητες, οι οποίες θα είναι ένα ταξίδι στην ιστορία και στον κόσμο της σοκολάτας, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και διάφορες εκδηλώσεις. Όπως ανέφερε, θα γίνονται και ομαδικές επισκέψεις από σχολεία αλλά και από τουριστικά πρακτορεία.


Ο σοκολατένιος καταρράκτης αναμένεται να εντυπωσιάσει τους πάντες


Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι του εργοστασίου θα είναι ένας τεράστιος καταρράκτης σοκολάτας τριών μέτρων, ο οποίος θα είναι και ο μεγαλύτερος που υπάρχει στην Ευρώπη. Παράλληλα, θα υπάρχουν και άλλα έργα τέχνης από σοκολάτα, όπως ένα νυφικό σοκολάτας, ενώ αξιοσημειώτο είναι πως στο σύνολο για την κατασκευή των έργων θα χρησιμοποιηθούν πέντε τόνοι σοκολάτας.


Στη συνέχεια, ο κ. Ποζρικίδης πρόσθεσε πως αναμένονται 500.000 περισσότεροι επισκέπτες, ενώ υπάρχει σκέψη μετά το εξάμηνο που θα παραμείνει το εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη, να μεταφερθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.


Η τιμή του εισιτηρίου θα ανέρχεται στα 5 ευρώ, ενώ την εβδομάδα της 80ης ΔΕΘ θα μειωθεί στα 2,5 ευρώ.

Πηγή: seleo.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X