Πρόστιμο σε Ολυμπιακό Β. και Ξάνθη για το μπαράζ

Βαρύς έπεσε ο… πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό Βόλου κατά κύριο λόγο, για το μπαράζ με την Ξάνθη, με τους Ακρίτες να υποχρεούνται να καταβάλουν πρόστιμο.

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για την διαλαμβανόμενη στο σκεπτικό ανακοίνωσή της. Επιβάλλει σ’ αυτήν την χρηματική ποινή των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και την υποχρεώνει να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα.

2.  Κηρύσσει την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή  οκτακοσίων (800) ευρώ για την πράξη της κατ΄ εξακολούθηση ρίψεως αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ για την πράξη της ρίψεως αντικειμένου από την οποία υπήρξε έστω και ελαφρά σωματική βλάβη και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1 ) αγωνιστική. Συγχωνεύει τις επιβληθείσες χρηματικές ποινές και επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή χιλίων τετρακοσίων  (1400) ευρώ.
Κηρύσσει την ΠΑΕ SΚODA ΞΑΝΘΗ πειθαρχικά ελεγκτέα.   Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή  πεντακοσίων (500) ευρώ για την πράξη της ρίψεως αντικειμένου από την οποία ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά.

Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον εκπρόσωπο της ομάδας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Σταμούλη Πέτρο. Επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή πεντακοσίων  (500) ευρώ και ποινή απαγορεύσεως εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες (αγώνας μπαράζ 11/6).

Σχετικά άρθρα