Επιλογές για Βραζιλία και Μεξικό

154   ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚ. – ΝΑΟΥΤΙΚΟ         1       1,70

 

Σε καλή κατάσταση η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, προέρχεται από δύο σερί νίκες που της ανέβασαν το ηθικό. Παραμένει αήττητη στην έδρα της (3-2-0), παρουσιάζεται αρκετά δυνατή από τη μέση και μπροστά. Στα συν της ότι βρίσκει πιο εύκολα τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα (δέκα γκολ στα τελευταία πέντε ματς).

 

Η Ναούτικο ακολουθεί αντιστρόφως ανάλογη πορεία με μόλις δύο νίκες στα τελευταία έξι. Ανέκαθεν ήταν ομάδα έδρας το αποδεικνύει και φέτος (3-0-2 εντός, 1-3-2 εκτός). Υπάρχει αναστάτωση στο εσωτερικό της, καθώς οι παίκτες δεν έχουν πληρωθεί δύο μηνιάτικα, το σίριαλ θα έχει κι άλλα επεισόδια, αφού τα ταμεία είναι άδεια. Ηδη επικρατεί μία υποβόσκουσα δυσαρέσκεια, δεν είναι απίθανο να τη δείξουν και μέσα στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές της.

 

162   ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ    1       1,55

 

Η Κλαμπ Αμέρικα πέρασε από την έδρα της πρωταθλήτριας Λεόν (2-1) χωρίς να παίξει μπάλα. Ηταν πάντως ένα τρίποντο ψυχολογίας αφού επιτεύχθηκε σε μία από τις δυσκολότερες έδρες στη χώρα. Διαθέτει ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) ρόστερ στην κατηγορία, είναι ομάδα που κάνει αρκετές ευκαιρίες, καθώς είναι πολύ δυνατή από τη μέση και μπροστά.

 

Η Τιχουάνα προέρχεται από την ήττα με 1-0 από την Πουέμπλα, η αλήθεια είναι ότι δεν άξιζε κάτι παραπάνω, καθώς μπάλα δεν έπαιξε. Είναι καθαρά ομάδα έδρας, εκτός αυτής έχει ένα τρίποντο στα τελευταία 17 ματς της. Δεν μας… γέμισε το μάτι στην πρεμιέρα, υπολείπεται σε ποιότητα της αντιπάλου της, η λογική λέει ότι θα περάσει δύσκολο βράδυ στο «Αζτέκα».

 

ΔΥΑΔΑ Α’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

 

160   ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ  OVER 1,55

167   ΜΠΑΪΑ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ     2      2,05

 

ΔΥΑΔΑ ΜΕΞΙΚΟ

 

171   ΤΙΓΚΡΕΣ – ΛΕΟΝ              Χ2 (Δ.Ε.)        1,57

173   ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ    GOAL             1,55

 

 

Σχετικά άρθρα