Ξανά… στην Ακίσασπορ ο Γκέκας

Ο Φάνης Γκέκας … ρίζωσε στην Τουρκία, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου, η Ακίσασπορ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού, επιστρέφοντας στον συγκεκριμένο σύλλογο, στον οποίο την σεζόν 2012-13 έκανε… πράγματα και θαύματα! Όπως ανακοίνωσε η τουρκική ομάδα, ο Λαρισαίος φορ υπέγραψε διετές συμβόλαιο και σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο θα εισπράξει συνολικά 1,3 εκ. ευρώ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην πρώην ομάδα μου», τόνισε χαρακτηριστικά…

Ο Φάνης Γκέκας επιστρέφει στην Ακίσασπορ, μετά από ένα… διάλειμμα ενός χρόνου. Ο διεθνής άσος αγωνιζόταν στον σύλλογο το πρώτο μισό της σεζόν 2012-13 και κατάφερε να πετύχει 12 γκολ σε 15 παιχνίδια, βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα του να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Ο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της Λεβάντε την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Κόνιασπορ και πέτυχε 13 τέρματα σε συνολικά 24 παιχνίδια πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε πως στην Τουρκία ο διεθνής άσος πήγε το καλοκαίρι του 2012, φορώντας τη φανέλα της Σαμσουνσπόρ. Ομάδα που επίσης πήγε να την σώσει μόνος του, τελικά υποβιβάστηκε. Ακολούθως ο 34άχρονος στράικερ πήγε στην Λεβάντε. Ο Φάνης Γκέκας έχει κάνει πολύ καλό όνομα στην Τουρκία!
O Γκέκας αναμένεται τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψει με την τουρκική ομάδα στην Αυστρία, για το βασικό και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της.  Με στόχο μια καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα της α’ κατηγορίας της Τουρκίας!

Σχετικά άρθρα