Τζαβέλας: Θέλουμε να γίνουμε ομάδα

Ο Τζαβέλας παρέθεσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη μια ημέρα πριν αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία. Σε ένα απόσπασμα των δηλώσεων του υποστηρίζει μεταξύ των άλλων: 
«Θέλουμε να γίνουμε κάποια στιγμή ομάδα. Να μπουν πιο σωστές βάσεις για να δουλεύουμε πιο σωστά. Από εκεί και πέρα είναι πολύ νωρίς για να πούμε άλλα πράγματα».
-Ο Αγγελος Αναστασιάδης είπε ότι σε υπολογίζει για το κέντρο της άμυνας. Έχεις μιλήσει μαζί του;
«Δεν έχω συζητήσει λεπτομέρειες μαζί του για την ομάδα αλλά προφανώς στο κέντρο της άμυνας υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα εκεί, αφού αριστερά υπάρχουν κι άλλοι αξιόλογοι παίκτες. Θα βοηθήσω όπου με χρειάζεται η ομάδα».
-Είπες κι εσύ να γίνετε φέτος πιο ομάδα. Κι άλλοι έχουν πει να γίνει ο ΠΑΟΚ μια οικογένεια. Αυτά έλειψαν πέρυσι και δεν πέτυχε η ομάδα τους στόχους της;
«Ο περσινός ΠΑΟΚ ήταν λίγο επιφανειακός. Αυτό φάνηκε. Ψάχναμε πολλές δικαιολογίες. Όχι δεν κάνουν αυτοί οι παίκτες, να φέρουμε άλλους, όχι φταίει ο προπονητής. Δεν υπήρχαν σωστές βάσεις. Όταν υπάρχουν σωστές βάσεις, δουλεύεις σωστά και προσπαθείς πιο σωστά να πετύχεις τον στόχο που έχει κάθε ομάδα».
-Πόσο σημαντική είναι η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ;
«Είναι σημαντική από πολλές απόψεις και από οικονομική. Δεν θεωρώ ότι επειδή έχουμε έναν μεγαλομέτοχο που έχει λεφτά και πληρώνει, δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει και το οικονομικό. Κι αυτοί οι άνθρωποι που βάζουν λεφτά πρέπει να ανταμειφθούν για την προσπάθειά τους όπως αμειβόμαστε κι εμείς. Πάντως, είναι ξεκάθαρος ο στόχος μας να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Σχετικά άρθρα