Μεξικάνικη δυάδα

Κύλισε πάρα πολύ καλά το χθεσινό βράδυ για τη στήλη μας, καθώς πέρασαν οι δύο από τις τρεις δυάδες μας. Στη βασική δυάδα είχαμε Ατλέτικο Γκ. (2-0 τη Ναούτικο) και Κλαμπ Αμέρικα (2-1 την Τιχουάνα με γκολ στο 96’) και στην άλλη over την Κρουζέιρο (5-0 τη Φιγκεϊρένσε) και «διπλό» την Ιντερνασιονάλ (1-0 την Μπαΐα). Στην τρίτη δυάδα χάσαμε και τα δύο ματς (ηττήθηκε η Λεόν 4-2 στην Τίγκρες, έληξε 0-1 το Πατσούκα – Μοντερέι).

 

218   ΠΟΥΜΑΣ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ         1       2,15

 

Η Πούμας έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην Κερέταρο την οποία νίκησε στο ρελαντί (3-1). Μπορεί να σκόραρε μόλις στο 1ο λεπτό παίρνοντας τεράστιο ψυχολογικό προβάδισμα, ήταν όμως ούτως ή άλλως σε όλο το ματς στη θέση του οδηγού. Στο 56’ είχε καθαρίσει, δέχτηκε το γκολ στο 93’. Εδειξε πολύ καλά στοιχεία από τη μέση και μπροστά, αμυντικά ξέραμε ότι θα είναι καλή και δεν μας προξένησε εντύπωση.

 

Η Γουαδαλαχάρα έφερε 1-1 στην πρεμιέρα με την Τσιάπας, «αναιμική» η εμφάνισή της, με αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Δέχτηκε πάρα πολλές φάσεις, ήταν τυχερή που δεν έχασε. Δεν έχει κερδίσει την τελευταία δεκαετία στην έδρα της αντιπάλου της, έχει αρκετό άγχος επειδή φέτος θα δώσει μάχη για την παραμονή, αυτή τη στιγμή είναι ένα… κλικ κατώτερη από την Πούμας, μπορεί  να χάσει.

 

170   ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ  OVER         2,00

 

Η Λεόνες Νέγκρος έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην πρεμιέρα στη Μοντερέι και ας ηττήθηκε 3-1. Ηταν εξαιρετική από τη μέση και μπροστά, δημιούργησε ευκαιρίες, θα είναι πιο εύκολο να σκοράρει απέναντι σε έναν βατό αντίπαλο. Το πρόβλημά της είναι στα μετόπισθεν, θα χρειαστεί χρόνο για να βρει… χημεία, θα την επιλέγουμε στο over μέχρι να τα καταφέρει.

 

Η Κερέταρο έχασε στο ρελαντί από τη Πούμας (1-3). Είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα, υπήρχαν στιγμές που οι παίκτες της… κουτουλούσαν μεταξύ τους. Το θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολο να μην δεχτεί γκολ απόψε. Από τη μέση και μπροστά διαθέτει αρκετή ποιότητα, θα αγωνιστεί ο σούπερ σταρ Σίνια στο κέντρο που την ανεβάζει επίπεδο, είναι σε θέση να βρει το δρόμο για τα δίχτυα απέναντι σε αυτή την άμυνα. 

Σχετικά άρθρα