Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο Άρης στο Σκορπιό μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου: Διεκδικώ αυτό που μου ανήκει. Προβλέψεις για τα ζώδια
Ο Άρης στο Σκορπιό μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου: Διεκδικώ αυτό που μου ανήκει. Προβλέψεις για τα ζώδια thumbnail

Ο Άρης στο Σκορπιό μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου: Διεκδικώ αυτό που μου ανήκει. Προβλέψεις για τα ζώδια

Η πολύμηνη πορεία του Άρη στον Ζυγό ολοκληρώνεται στις 26 Ιουλίου με τηνείσοδό του στο θετικό γι’ αυτόν ζώδιο του Σκορπιού. Η διέλευσή του στο ζώδιο που κυβερνάει παραδοσιακά, ξεκινάει στις 5:25 το πρωί καιολοκληρώνεται τα ξημερώματα της 14ης Σεπτεμβρίου 2014. Ο Άρης, πανίσχυρος στο συγκεκριμένο ζώδιο, θα διοχετεύσει όλη την ενέργειά του (θετικά ή αρνητικά) στα θέματα που υπάγονται στη δικαιοδοσία του. Ένα από αυτά είναι τα οικονομικά, τα οποία πρόκειται να μας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα, καθώς θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές σε μισθούς και συντάξεις, ασφαλιστικές εισφορές και φόρους και νέες ρυθμίσεις στις τιμές καταναλωτικών προϊόντων. Ο Άρης σχετίζεται και με την σεξουαλικότητα, η οποία πρόκειται να κυριαρχήσει ιδιαίτερα στις σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή την περίοδο. Σημαντικά επιτεύγματα θα υπάρξουν και στον τομέα της ιατρικής, όπου μπορεί να βρεθούν νέες θεραπείες σε ανίατες ασθένειες.

 

Τέλος, η συγκεκριμένη θέση του Άρη σχετίζεται με ανακαλύψεις αρχαίων, καθώς και με σεισμούς.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Άρη στον Σκορπιό


Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τον Άρη στον Σκορπιό είναι οιΚαρκίνοιΠαρθένοιΑιγόκεροι και Ιχθείς, ενώ οι Ταύροι, οι Λέοντες, οιΣκορπιοί και οι Υδροχόοι μπορεί να ζοριστούν λίγο περισσότερο, για να δουν τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών τους.

Άρης στο Σκορπιό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, στις 26 Ιουλίου ο κυβερνήτης σου Άρης, ολοκληρώνει την μακρά πορεία του στο Ζυγό και περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η νέα του θέση, θα σου δώσει την ευκαιρία να "εμβαθύνεις" σε θέματα που σε απασχολούν και να γίνεις πιο υπεύθυνος προς τις οικονομικές υποχρεώσεις σου. Αν έχεις κοινούς λογαριασμούς με συνεταίρους ή και με το σύντροφό σου, θα πρέπει να σχεδιάσετε μαζί μια στρατηγική, που θα σας φέρει περισσότερα κέρδη και θα αποτρέψει πιθανές απώλειες. Μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου, που θα παραμείνει ο Άρης σ’ αυτόν τον τομέα, μπορείς επίσης να ωφεληθείς από την εκμετάλλευση των περιουσιακών σου στοιχείων ή και να αποκτήσεις ένα νέο ακίνητο. Ο κυβερνήτης σου επηρεάζει επίσης και την ερωτική σου ζωή, που αυτό το διάστημα θα γίνει πιο φλογερή, ενώ δεν αποκλείεται και η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X