Λαγωνιδης: «Να γουστάρουν που είναι στον ΠΑΟΚ»

Ο στενός συνεργάτης του Αγγελου Αναστασιάδη, ο Κώστας Λαγωνίδης που εκτελεί καθήκοντα team manager στην ομάδα με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην προετοιμασία που έγινε στην Ολλανδία και στους παίκτες που συμμετέχουν. Ο Λαγωνίδης είπε μεταξύ των άλλων:
«Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί όπως οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό που απομένει είναι να ανέβει και το αγωνιστικό ακόμη πιο ψηλά. Είμαι αισιόδοξος ότι σύντομα θα το δούμε και αυτό. Είμαστε κοντά στο να το δούμε…”.
– Συμφωνείς με τον Τζαβέλλα που δήλωσε ότι ο φετινός ΠΑΟΚ θα είναι πιο ΠΑΟΚ από πέρσι;
«Για να το λένε αυτό οι παίκτες σημαίνει ότι περάσαμε ήδη αυτό το μήνυμα στην ομάδα. Νομίζω ότι σε βάθος χρόνου θα το διαπιστώσει και ο κόσμος αυτό».
– Είσαι στον ΠΑΟΚ πολλά χρόνια και έχει διαφορετική εμπειρία της ομάδας. Θεωρείς ότι οι ξένοι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν μπορούν να βοηθήσουν;
«Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσω ότι ο ρόλος μου δεν είναι να κρίνω τους ποδοσφαιριστές. Είναι σίγουρο ότι τα παιδιά που αποκτήθηκαν, ήρθαν με την προοπτική να προσφέρουν στην ομάδα. Γενικώς αυτό που μας ενδιαφέρει και με τους ξένους αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά είναι να νιώσουν και να δημιουργήσουν το οικογενειακό κλίμα. Να γουστάρουν που είναι στον ΠΑΟΚ. Να έρχονται πιο νωρίς στις προπονήσεις γιατί θα γουστάρουν τις ώρες που θα βρίσκονται  με τους συμπαίκτες τους και με το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα».

Σχετικά άρθρα