Για μεγάλα deals ο Ολυμπιακός

Ραγδαίες και ηχηρές εξελίξεις προ των πυλών για τον Ολυμπιακό στο μεταγραφικό μέτωπο.
 
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ Ρομπίνιο που φεύγει από την ιταλική ομάδα και εντός της ημέρας θα υπάρξει ραντεβού της Μίλαν με την πλευρά του παίκτη για τις αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του. Αν θα μείνει στην Ευρώπη ή θα πάει στην Βραζιλία. 
 
Ο Άλαν Πουλίδο περιμένει τα εισιτήρια για να έρθει μαζί με τον αδερφό του, τον Αρμάντο, στην Αθήνα και να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό παρότι η Τίγκρες επιμένει ότι ο παίκτης της ανήκει. Στον Ολυμπιακό υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τη στάση του Μεξικανού ποδοσφαιριστή και πίστη για τελική δικαίωση, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν επιμείνει πολύ γι΄αυτή την υπόθεση και συνεργάζονται με κορυφαίους δικηγόρους στο Μεξικό. Κι ο αδερφός του Πουλίδο είναι ποδοσφαιριστής, παιζει ακραίος επιθετικός και λέγεται ότι ο Ολυμπιακός θα κλείσει και τον Αρμάντο.
 
Την ίδια ώρα η Γιουβέντους ετοιμάζει πρόταση για τον Κώστα Μανωλά, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Ιταλία, μπαίνοντας μαζί με άλλες ιταλικές ομάδες (Ρόμα, Νάπολι), ισπανικές (Βαλένθια, Ατλέτικο) και αγγλικές (Λίβερπουλ) στη διεδκίκηση του διεθνή στόπερ. 
 
Ο Ολυμπιακός έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του, εφόσον γίνει τελικά η πώληση, στο πρόσωπο του 25χρονου στόπερ της Σεβίλλης Αλμπέρτο Μποτία, για τον οποίο όπως λένε οι Ισπανοί έχει κάνει πρόταση αγοράς, ύψους 2 εκ. ευρώ.

Σχετικά άρθρα