Μποχωρίδης: «Πρόκληση που θα φέρω εις πέρας»

Μετά το αίσιο τέλος της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και την υπογραφή του πενταετούς συμβολαίου του με τους Πρωταθλητές Ελλάδας, ο Λεύτερης Μποχωρίδης έκανες τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο 20χρονος γκαρντ, μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Παναθηναϊκού και τόνισε πως στόχος του είναι να καθιερωθεί στην ομάδα ενώ έκανε και αναφορά στον αρχηγό των “πράσινων”, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λευτέρης Μποχωρίδης:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα που είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και μια πρόκληση την οποία θέλω να φέρω εις πέρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έκανε τα πάντα για να με φέρει στην ομάδα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους του Άρη στους οποίους οφείλω πολλά», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Πλέον βρίσκομαι στο υψηλότερο επίπεδο. Στόχος μου είναι μέσα από τη σκληρή δουλειά να καθιερωθώ εδώ και μαζί με τους συμπαίκτες μου να φτάσουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται. Αυτό που έχω να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε παιχνίδι και κάθε προπόνηση».

Τέλος έκανε ειδική μνεία στον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Το έχω ξαναπεί πως ο Διαμαντίδης αποτελεί για μένα πρότυπο αθλητή. Είσαι σίγουρο πως δίπλα του θα μάθω πολλά και θα βελτιωθώ. Θέλω να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ από αυτόν τον σπουδαίο παίκτη», σημείωσε.

Σχετικά άρθρα