Γιαούρτι με με δημητριακά και κομπόστα ροδάκινο

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 1 άτομο</em><br /><br />250 γραμμάρια γιαούρτι<br />1/4 της κούπας ψιλοκομμένα φρούτα κομπόστα ροδάκινο ψιλοκομμένη<br />1/4 κούπα γκρανόλα (Νιφάδες βρώμης με αποξηραμένα φρούτα)<br />1/4 κούπα ψημένα καρύδια και αμύγδαλα<br />1 κουταλια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Σε ένα  μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι μαζί με το εκχύλισμα βανίλιας. Προσθέστε  για να καλύψει το κάτω μέρος του μπολ.<br />Προσθέστε το ψιλοκομμένο φρούτα στην κορυφή.<br />Γαρνίρετε με τη γκρανόλα και τα ψημένα καρύδια ή αμύγδαλα.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα