Μείγμα πρωτάρηδων και έμπειρων

Η πρόκριση στα πλέι οφ της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και η εξασφάλιση ενός… ευρωπαϊκού φθινοπώρου περνάει για τον Παναθηναϊκό από τη Λιέγη. Στο αποψινό παιχνίδι (9.30 μ.μ.) το Τριφύλλι θα ψάξει λύσεις μέσα από ένα μείγμα πρωτάρηδων στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και «μπαρουτοκαπνισμένων».

Από τους πιθανούς να ξεκινήσουν στον αποψινό αγώνα στο «Μορίς Ντουφράσν», τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού θα βιώσουν για πρώτη φορά τι εστί αγώνας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο λόγος για τους Νάνο, Κουτρουμπή, Ατζαγκούν, Καρέλη. Αλλά και στον πάγκο θα βρίσκονται παίκτες χωρίς ευρωπαϊκή συμμετοχή. Ο λόγος για τους Στιλ, Σπυρόπουλο, Δώνη, Ντίνα.

Στον αντίποδα κάποιοι ξένοι του Τριφυλλιού έχουν εμπειρία που περισσεύει. Ο Μλάντεν Πέτριτς με 67 συμμετοχές και ημιτελικά Europa League το 2009-10 με το Αμβούργο (αποκλείοντας και τη Σταντάρ Λιέγης με τρία δικά του γκολ!), ο Ντάνιελ Πράνιτς έχει 56 αγώνες φτάνοντας έως τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάγερν, ο Μάρκους Μπεργκ με 35 αγώνες, ο Ντέιβιντ Μέντες με 30 παιχνίδια και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ με 27 συμμετοχές.

Πρωτάρης είναι και ο Γιάννης Αναστασίου ως πρώτος προπονητής. Συμπληρώνει 50 παιχνίδια στον πάγκο του Παναθηναϊκού και ετοιμάζεται για το βάπτισμα του πυρός και αυτός.

 

Σχετικά άρθρα