Αρχική / Είναι δεσμευμένος απο τον Θρύλο !!!

Είναι δεσμευμένος απο τον Θρύλο !!!

Το κανονικό συμβόλαιο του Άλαν Πουλίδο έχει ο Ολυμπιακός, το παραποιημένο η Τίγκρες, άρα ο παίκτης δεν δεσμεύεται με τη μεξικανική ομάδα, παρά μόνο με τον Θρύλο. Βέβαια, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στο Μεξικό, η υπόθεση έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και ανά τακτά χρονικά διαστήματα υπάρχουν εξελίξεις οι οποίες δίνουν άλλο ενδιαφέρον και κάνουν γνωστές πτυχές, οι οποίες μέχρι στιγμής ούτε καν που θα μπορούσε να τις φανταστεί κανείς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα vanguardia.com.mx, πρόθεση όλων των πλευρών είναι να δοθεί ένα τέλος στην υπόθεση και έτσι όπως εξελίσσεται αυτή, κερδισμένος λογικά θα είναι ο Ολυμπιακός. Φιλοξενούνται, μάλιστα και δηλώσεις ανθρώπου που παρακολουθεί το θέμα και λέει.

«Οι επιλογές που έχει ο Πουλίδο, είναι μόλις δύο. Η μία, να πληρώσει αυτός ή η νέα του ομάδα τη ρήτρα της Τίγκρες και να διαπραγματευτεί με λιγότερα χρήματα και η δεύτερη να μην φύγει. Στην πραγματικότητα, η Θέλμα Ερέρα (σ.σ. δικηγόρος του Πουλίδο) ψάχνει να βρει έναν τρόπο ώστε να πάει ο παίκτης για προπόνηση, αλλά ο Άλαν δεν θέλει να το κάνει, έχοντας ακούσει τη συμβουλή του Φελίπε Αγιάλα, που τώρα εμφανίζεται αυτός ως εκπρόσωπός του», λέει η πηγή και συνεχίζει.

«Η ρήτρα υπολογίζεται ανάλογα με την αξία που δίνει κάθε ομάδα για τους παίκτες της στην αγορά. Άρα μπορεί να είναι 5, 10 ή 20 εκατομμύρια. Για παράδειγμα, μια πολύ κοντινή περίπτωση είναι του Χοσέ Μαρία Μπασάντα. Κοστολογήθηκε στα 3.5 εκατ. αφού πήρε τα πάντα με τη Ραγιάδος. Πήγε στο Μουντιάλ, η ρήτρα του κατέβηκε και ως εκ τούτου, δεν υπήρξε πρόβλημα».

Καταλήγοντας, ο άνθρωπος που παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση του Πουλίδο, είπε. «Νομίζω ότι πρόθεση όλων είναι να τελειώσει το θέμα. Οι προθεσμίες στην Ευρώπη είναι μέχρι τα τέλη του Αυγούστου και υπάρχει πίεση στην Τίγκρες για να διαπραγματευτεί με ποσό μικρότερο από αυτής της ρήτρας. Υπάρχει, πάντως και το ενδεχόμενο της FIFA και να γίνει ελεύθερη η μεταγραφή».

Σύμφωνα με το κείμενο πάντα, αν το θέμα πάει στη FIFA, τότε ο Ολυμπιακός θα περιμένει 60 ημέρες έως ότου παρθεί η τελική απόφαση, χρονικό περιθώριο που ξεπερνά τα τέλη του Αυγούστου, οπότε και κλείνει η μεταγραφική περίοδος. Υπάρχουν, όμως και σοβαρότατες συνέπειες για την Τίγκρες. Ενδέχεται να αναγκαστεί να πληρώσει πρόστιμο, όπως και ο παίκτης, που φέρεται να κινδυνεύει να αποκλειστεί για 4-6 μήνες από κάθε δραστηριότητα.

Αν, πάντως, ο παίκτης προσφύγει στη FIFA, είναι βέβαιο πως θα δικαιωθεί, καθώς πέραν των δεδικασμένων που υπάρχουν, η παγκόσμια ομοσπονδία παίρνει το μέρος τους, πόσο μάλλον όταν προέρχονται από ομάδες που τους κρατούν δέσμιους με διάφορα τρικ.


gavros

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X