Πήρε Λουκάκου με ρεκόρ η Έβερτον (video)

Τα… έσκασε η Έβερτον στην Τσέλσι για να αποκτήσει τον Ρουμέλου Λουκάκου, κάνοντας παράλληλα ρεκόρ, καθώς τα περίπου 33 εκ. ευρώ που έβγαλε από τα ταμεία της, είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί για μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου… «Είμαι πραγματικά τρισευτυχισμένος που ξανάρθα στην Έβερτον», είπε ο διεθνής Βέλγος επιθετικός, ενώ ο τεχνικός των «ζαχαρωτών», Ρομπέρτο Μαρτίνες επισήμανε: «Είναι κάτι περισσότερο από απλώς μια μεταγραφή»!

Η ομάδα του Λίβερπουλ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λουκάκου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Ο διεθνής άσος, που έπαιζε από πέρυσι στα «ζαχαρωτά» δανεικός από την Τσέλσι, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την νέα… σελίδα στην καριέρα του.  
«Είμαι πραγματικά τρισευτυχισμένος που ξανάρθα στην Έβερτον. Είχα μια εξαιρετική εμπειρία την περσινή σεζόν και μια θαυμάσια σχέση με τον προπονητή μου, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς… Περιμένω πως και πώς το πότε θα αρχίσω και πάλι τα παιχνίδια, και αναζητώ μια ακόμη καλύτερη σεζόν», ανέφερε ο Λουκακού ο οποίος την περασμένη σεζόν σε 33 εμφανίσεις σκόραρε 16 φορές.

Ο Ισπανός τεχνικός της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίονες υπογράμμισε: «Είναι κάτι περισσότερο από απλώς μια μεταγραφή. Είναι το αποτέλεσμα μιας σκληρής δουλειάς από πολλά άτομα».


Officiel : Lukaku rejoint définitivement Everton ! από footmercato

Σχετικά άρθρα