Αρχική / Ποιον στόπερ παίρνει ο Άρης;

Ποιον στόπερ παίρνει ο Άρης;

Ο Ουρουγουανός στόπερ έχει συμφωνήσει αλλά ο Δημήτρης Καλαίτζίδης περιμένει την απάντηση του Γάλλου.
Αν δεν απαντήσει θετικά ο Γάλλος αμυντικός τότε θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Ουρουγουανό στόπερο Δημήτρης ΚαλαΪτζίδης  έχει καταλήξει σε δύο κεντρικούς αμυντικούς, τον ένα από την Γαλλία και τον δεύτερο από την Ουρουγουάη. Και στις δυο περιπτώσεις υπάρχουν στοιχεία αγωνιστικά που ικανοποιούν τον τεχνικό των κιτρίνων με ένα προβάδισμα στον Γάλλο.

Τις τελευταίες μέρες ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση ξένου κεντρικού αμυντικού. Έχει προκρίνει δύο ποδοσφαιριστές.  Έχει αποστείλει και τις οικονομικές προτάσεις στους παίκτες με τον Ουρουγουανό να την έχει αποδεχτεί και τον Γάλλο να αναμένεται να απαντήσει το αργότερο σήμερα. Στην περίπτωση που απαντήσει αρνητικά, τότε ο προπονητής του ΑΡΗ θα ενεργοποιήσει την συμφωνία με τον Ουρουγουανό.

Αν απαντήσει θετικά ο Γάλλος τότε είναι αυτός που θα κληθεί στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΡΗ. Οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι άνθρωποι του ΑΡΗ είναι πολύ καλές και είναι χαρακτηριστικό ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συνεχόμενη παρουσία στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας.

Αν δεν προχωρήσει του Γάλλου, τότε θα ειδοποιηθεί ο Ουρουγουανός με τον οποίο υπάρχει συμφωνία και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εί ναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.


 

 allaboutaris

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X