Αρχική / Ψυχολογία / Πώς θα καταλάβω αν με ερωτεύτηκε ή όχι μια γυναίκα;
Πώς θα καταλάβω αν με ερωτεύτηκε ή όχι μια γυναίκα;  thumbnail

Πώς θα καταλάβω αν με ερωτεύτηκε ή όχι μια γυναίκα;

Αναγνώστης μας ζητά τη συμβουλή των ειδικών μας: 


Ένας περίεργος έρωτας Τη γνώρισα όταν ήταν μικρή στην επαρχία. Είχε χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο.. Ήμουν 28 χρόνια μεγαλύτερός της. Πρόσφατα είχα διαζευχθεί. Την επόμενη χρονιά έφυγα. Μετά από 17 χρόνια, συμπτωματικά, εγκαταστάθηκε στο χωριό μου παντρεμένη με 2 παιδιά. Χαρήκαμε και οι δυο. Ήταν ντροπαλή και ευγενική απέναντί μου. Εφτά χρόνια αργότερα δεχόμουν κλήσεις στο κινητό μου με α.α. χωρίς φωνή. Άλλοτε δεχόμουν "στημένα" τηλεφ. από άγνωστη φωνή. Ήταν προφανώς γυναίκα που ντρεπόταν να μιλήσει. Οι ενδείξεις με οδηγούσαν στη μαθήτριά μου, που ήταν όμως υπεράνω υποψίας Της έστειλα (δόλωμα) κάποιο δωράκι με μικρό σημείωμα. Μου τα επέστρεψε και έπαψε να μου μιλάει. Συμπέρανα ότι είχα κάνει λάθος. Οι κλήσεις αργότερα συνέχισαν. Τις έκανα και εγώ κάποιες παρόμοιες κλήσεις και μηνύματα. Με κολάκευε ότι μια νέα γυναίκα και όμορφη, κάτι αισθανόταν για μένα. Ήξερε ότι ήμουν εγώ. Έγινε μια παρεξήγηση και κόψαμε και την τυπική καλημέρα. Οι κλήσεις για ένα διάστημα σταμάτησαν. Μετά ένα από διάστημα οι κλήσεις επανήλθαν εντονότερα. Άρχισε να κάνει και διάφορες "πονηρές" κινήσεις για να την προσέξω. Όταν με έβλεπε με μια φίλη της ερχόταν να μας διακόψει, χωρίς να μου μιλάει. Ήμουν πλέον σίγουρος ότι ήταν αυτή. Όταν συναντηθούμε τυχαία δεν μου μιλάει. Αν της μιλήσω μου απαντά νευρικά. Αυτό συνεχίζεται 7 χρόνια, μέχρι σήμερα. Τι νομίζετε ότι μπορεί να συμβαίνει;.


Κώστας 60 ετών 


Στο ερώτημά σας απαντά η ψυχολόγος, Μαρία Φωτιάδου.


Mαρία Φωτιάδου


Μιλάμε για ένα παιχνίδι ενηλίκων που ικανοποιεί με κάποιον τρόπο τον έναν ή τον άλλο. Μπορεί να πρόκειται για ένα διάλλειμμα που πιστεύουν ότι τους κάνει να ξεφεύγουν από τη ρουτίνα της οικογενειακή ζωή χωρίς αναγκαστικά να σημαίνει κάτι παραπάνω από αυτό. Από την άλλη που συμβαίνει τόσο πολύ καιρό είναι καλό και αυτός να κοιτάξει να ζήσει κάτι που είναι πιο απτό και αληθινό. Σ’ίγουρα είναι μεγάλο το διάστημα και μετά από κάποια στιγμή ίσως δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω- είναι και παντρεμένη και αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά. Είναι καλό να ζητάμε από τη ζωή αυτά που μας αρέσουν και να εστιάζουμε σε εκείνα που μπροούμε να έχουμε χωρίς αινίγματα και χωρίς να χάνουμε χρόνο.  

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X