Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Γυναικεία κόμπλεξ στο σεξ: Πώς να απελευθερωθείς!
Γυναικεία κόμπλεξ στο σεξ: Πώς να απελευθερωθείς! thumbnail

Γυναικεία κόμπλεξ στο σεξ: Πώς να απελευθερωθείς!

Από την επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών 


Όταν η σεξουαλική σας ζωή γίνεται κάπως πληκτική, βγάζετε τον κατάλογο με τα μειονεκτήματα του συντρόφου σας. Οι άνδρες συνήθως δυσκολεύονται να καταλάβουν το γυναικείο σώμα και τι το διεγείρει, κάνοντάς τους εύκολο στόχο όταν πρέπει να κατηγορηθεί κάποιος επειδή η ικανοποίηση λιγοστεύει. Και σίγουρα, κάνουν και οι ίδιοι αρκετά λάθη στην κρεβατοκάμαρα. Όμως, όπως αποδεικνύεται , σύμφωνα με τους ειδικούς και οι γυναίκες όμως κάνουν τα δικά τους λάθη…


Αν σκέφτεστε πώς φαίνεστε κατά τη διάρκεια του σεξ σάς σταματά από το να ευχαριστιέστε και χάνετε κάθε ευκαιρία να έρθετε σε οργασμό.


Μη σκέφτεστε λοιπόν το λίπος στην κοιλιά σας ή το μακιγιάζ σας. Συγκεντρωθείτε στην ευχαρίστηση της πράξης. Δώστε άδεια στον εαυτό σας να έρθει σε οργασμό. Οι άνδρες θέλουν οι γυναίκες τους να αφεθούν στο ερωτικό παιχνίδι και αυτό δεν είναι πιθανό αν ανησυχεί για το σώμα της.


Οι άνδρες, σύμφωνα με άλλους ειδικούς, δεν παρατηρούν έτσι κι αλλιώς ούτε τα μισά απ’ αυτά για τα οποία οι γυναίκες έχουν έμμονη ιδέα.


Είναι φοβερό τι δεν παρατηρούν οι άνδρες αν είστε ενθουσιώδης, ενεργητική, ενδιαφέρεστε γι’ αυτούς κι έχετε ευέλικτο μυαλό.


Σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχει εξήγηση από πλευράς εξέλιξης του είδους για την επιλεκτική παράβλεψη των ελαττωμάτων μας από τους άνδρες. Κατά το Δαρβίνο, οι άνδρες (υποσυνείδητα ασφαλώς) ψάχνουν γυναίκες που θα κάνουν υγιή μωρά. Πριν από εκατομμύρια χρόνια οι άνδρες που έλκυαν γόνιμες γυναίκες κι έκαναν πολλά παιδιά ζούσαν για πολλά χρόνια. Οι υπόλοιποι πέθαιναν. Αν και δεν είναι απαραίτητο στις μέρες μας, αυτός ο πρωτόγονος μηχανισμός επιβίωσης εξακολουθεί να υφίσταται και να μας καθοδηγεί.


Οι άνδρες μοιάζει να έλκονται από γυναίκες που δείχνουν υγιείς, νέες και γόνιμες. Το μήνυμα είναι αντί να νοιάζεστε για το σχήμα της μέσης σας και των γοφών σας, να νοιάζεστε για τα επίπεδα ενέργειάς σας, τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον σας για το σύντροφο σας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X