Θέλει Αμραμπάτ ο Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός υπογράφει σήμερα με τον Αλμπέρτο Μποτία και συνεχίζει τις επαφές για την πώληση του Κώστα Μανωλά, για τον οποίο η Γιουβέντους έχει μπει πιο δυνατά από τους υπόλοιπους διεκδικητές του, αλλά προς το παρόν υπάρχει απόσταση με τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. 
 
Για τη θέση του αριστερού εξτρέμ ο Μίτσελ επιμένει για την απόκτηση του Μαροκινού Νορτνίν Αμραμπάτ της Γαλατά, για τον οποίο δίνει μάχη και η Μάλαγα που τον είχε δανειστεί πέρσι από τους Τούρκους. Όπλο του Ολυμπιακού οι καλές σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρόδρο του τουρκικού συλλόγου, αλλά και η θετική διάθεση του παίκτη για να συνεχίσει στην Ελλάδα. 
 
Για την επίθεση ο Ολυμπιακός αναμένει τις αποφάσεις του Ρομπίνιο, τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης Πουλίδο, ενώ εξετάζει κι άλλες προτάσεις που έχει δεχτεί όπως του Κολομβιανού Ζαπάτα της Νάπολι και του Αργεντινού Φερέριρα της Σαχτάρ.
 
Την ίδα ώρα ευχάριστα είναι τα νέα για τον Μάικλ Ολαϊτάν και την πορεία της υγείας του καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται δείχνουν ότι ο Νιγηριανός θα είναι ξανά σε θέση να προπονηθεί με την ομάδα πολύ σύντομα. 

Σχετικά άρθρα