Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Ξυπνητήρι που σου φτιάχνει και τον κάφε!
Ξυπνητήρι που σου φτιάχνει και τον κάφε! thumbnail

Ξυπνητήρι που σου φτιάχνει και τον κάφε!

Ο βρετανός δεξιοτέχνης στο βιομηχανικό σχέδιο Τζος Ρένουφ αξιοποίησε τη δυσκολία που συναντούν πολλοί άνθρωποι στο πρωινό ξύπνημα δημιουργικά. Φιλοτέχνησε αυτό που θα μπορούσε να καταστεί σε βασιλιά των απανταχού ξυπνητηριών.Το «Barisieur» είναι ένα ξυπνητήρι αλλιώτικο από τα άλλα. Εκτός από το να χτυπάει την ώρα που έχει ρυθμιστεί, αυτομάτως ξεκινά και την παρασκευή της αγαπημένης γεύσης καφέ του ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει ρυθμίσει εκτός από την ώρα που θέλει να ξυπνήσει και την αναλογία ποσότητας ζάχαρης και καφέ. Ετσι, με τη μυρωδιά του φρεσκοψημένου ροφήματος καθίσταται πολύ ευκολότερο το πρωινό ξύπνημα, χώρια που δεν κουνάτε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι για να φτιάξετε καφέ και τον πίνετε και στο κρεβάτι!


Εντάξει, το μόνο που έχετε να κάνετε από βραδύς είναι να εφοδιάσετε με καφέ τη συσκευή. Επίσης, το «Barisieur» έχει και χώρο να τοποθετήσετε και το γάλα σας σε περίπτωση που δεν αγαπάτε τον black coffee.

Οπως αναφέρει ο Ρένουφ στο site του, η διαδικασία του να γεμίσουν με καφέ το ξυπνητήρι από το προηγούμενο βράδυ, μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες της συσκευής να κοιμηθούν ευκολότερα γιατί μπορεί να καταστεί τελετουργικό, αφού στο ανθρώπινο μυαλό θα συνδυαστεί με την παράδοση στην αγκαλιά του Μορφέα. «Ενισχύει ένα είδους τελετουργικού πριν μας πάρει ο ύπνος, δίνοντας στο σώμα μας και το μυαλό μας το σινιάλο ότι ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε και να αποφορτιστούμε» γράφει ο Ρένουφ.


iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X