Ανέλαβε τους Οράνιε ο Χίντινγκ!

Η εποχή του Λουίς Φαν Χάαλ ολοκληρώθηκε με το τέλος του Μουντιάλ στην Εθνική Ολλανδίας. Οι Οράνιε ανακοίνωσαν τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό που δεν είναι άλλος από τον Γκους Χίντινκ.

Ο Χίντινκ υπέγραψε διετές συμβόλαιο και στόχος του φυσικά θα είναι η κατάκτηση του Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας. Βοηθούς του θα έχει τον Ρουντ Φαν Νίστελρόι και τον Ντάνι Μπλιντ. Το πρώτο του παιχνίδι στη δεύτερη του θητεία στον πάγκο της Ολλανδίας θα είναι κόντρα στην Τσεχία στις 9 Σεπτεμβρίου.

«Είμαι περήφανος που είμαι εδώ για δεύτερη φορά. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα, τους παίκτες, το προσωπικό και τον Λουίς Φαν Χάαλ για την πορεία τους στο Μουντιάλ. Πλέον γίνεται μεγάλη συζήτηση για το ολλανδικό σχολείο το οποίο είναι κατά τη γνώμη μου από τα πιο ολοκληρωμένα. Ήταν πολύ καλό για το ολλανδικό ποδόσφαιρο οι εμφανίσει που έγιναν εκεί. Υπάρχει και πάλι ενθουσιασμός για το ποδόσφαιρο στη χώρα μας.»

Όσο για το αν ο Φαν Πέρσι θα παραμείνει αρχηγός της ομάδας, ο Χίντινκ το άφησε ανοιχτό: «Είναι πολύ νωρίς για να σχολιάσουμε τεχνικά ζητήματα.»

Σχετικά άρθρα