Λάμψη… Ελλάδας στη Βερόνα (videos)

Μέρα… με χρώμα «ελληνικό» ήταν η Παρασκευή στη Βερόνα, καθώς η ομώνυμη ομάδα παρουσίασε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, με τους δυο διεθνείς άσους δηλώνουν αισιόδοξοι πως θα έχουν πολύ καλή χρονιά με τη νέα τους ομάδα. Οι δυο Έλληνες παίκτες παρουσιάστηκαν έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία και να βοηθήσουν την Βερόνα να είναι ακόμα καλύτερη στο μέλλον! «Είναι τιμή να παίζω σε μια ομάδα που την λένε “Ελλάς”», ήταν, μάλιστα, η ατάκα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου…

Να αναφέρουμε πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από την Μπολόνια, ενώ ο Παναγιώτης Ταχτσίδης επιστρέφει και πάλι στην ομάδα της Βερόνα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε λοιπόν στις σχέσεις της νέας του ομάδας με την πατρίδα του. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ μίλησε και για την ευθύνη που έχει έπειτα από την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στην Βερόνα!
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ανέφερε πως διάλεξε το νούμερο «77», καθώς του ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ μίλησε και για τις δυσκολίες είχε παίζοντας σε Κατάνια και Τορίνο…

«Συμμετέχω στις προπονήσεις μόνο στις τελευταίες μέρες, δουλεύουμε σκληρά αλλά είμαι χαρούμενος για το ότι φοράω την φανέλα της Ελλάς. Ελπίζω σε μια όμορφη σεζόν. Έχω μάθει την ιστορία της ομάδας, που σχετίζεται και με την πατρίδα μου και για εμένα είναι τιμή να παίζω σε μια ομάδα που την λένε “Ελλάς”, πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τον Ταχτσίδη. Όταν πέρσι έπαιξα αντίπαλος με την Βερόνα, είδα μια ομάδα που έχει πολύ όμορφη εικόνα στο γήπεδο. Η Ελλάς έπαιζε όμορφα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που με έκαναν να έρθω εδώ, ελπίζοντας πως θα έχω μεγάλες ευκαιρίες. Η ομάδα και ο προπονητής έδειξαν πως με ήθελαν πολύ. Έδωσαν χρήματα για εμένα στην Μπολόνια και αυτό σημαίνει πολλά», υπογράμμισε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος!

«Η ομάδα μου είχε δώσει πολλά, πράγματα που δεν βρήκα ποτέ σε άλλη ομάδα. Διάλεξα το νούμερο “77”, το οποίο φορούσα και παλιά εδώ. Πρώτα είναι η ομάδα και μετά θα σκεφτώ το που θα παίξω εγώ. Πρέπει να δουλέψω πολύ και στη συνέχεια να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Στην Κατάνια ήμασταν άτυχοι, υπήρχαν αρκετοί τραυματισμοί. Όταν είσαι τελευταίος στην βαθμολογία, δεν είναι ποτέ εύκολο να διαχειριστείς την κατάσταση. Στην Τορίνο τα πράγματα ήταν καλά, δούλεψα και περίμενα την ευκαιρία μου, ήταν δύσκολο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις των δυο Ελλήνων άσων…

 

Σχετικά άρθρα