Η πρόκριση φέρνει μεταγραφές

Η απόφαση ελήφθη στον Παναθηναϊκό μετά από συζήτηση που είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Νίκος Νταμπίζας, Γιάννης Αναστασίου. Εφόσον το Τριφύλλι εξασφαλίσει την πρόκριση επί της Σταντάρ Λίεγης –και επομένως «κλειδώσει» τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ- τότε δεδομένα οι μεταγραφές θα συνεχιστούν. Οι εκκρεμότητες είναι δύο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει έναν εξτρέμ κατά προτίμηση με ικανότητα να παίζει αριστερά και τον Μεχντί Αμπεΐντ ή έναν παίκτη σαν τον Αλγερινό εάν τελικώς παραμείνει στη Νιούκαστλ. Ο Νταμπίζας έχει ήδη προχωρήσει τις συζητήσεις για τον εξτρέμ και φέρεται να έχει φτάσει σε ένα επίπεδο συμφωνίας, υπό την αίρεση της πρόκρισης. Στο απευκταίο σενάριο του αποκλεισμού, τότε ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα «παγώσει» και μόνο εάν έρθει η πρόκριση μέσω της δεύτερης ευκαιρίας των προκριματικών, θα γίνει κάποια κίνηση.

Σε ό,τι αφορά τον Αμπεΐντ η κατάσταση είναι περίπλοκη. Στη Νιούκαστλ δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν και αυτό σε καμία περίπτωση δεν βοηθάει τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι Πράσινοι να κάνουν πρόταση αγοράς του Αμπεΐντ με την προϋπόθεση πάντα της εξασφάλισης έξτρα εσόδων από την Ευρώπη.

Σχετικά άρθρα