Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Tα ζώδια του Σαββατοκύριακου: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία φέρνει αλλαγές
Tα ζώδια του Σαββατοκύριακου: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία φέρνει αλλαγές thumbnail

Tα ζώδια του Σαββατοκύριακου: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία φέρνει αλλαγές

Ένα τριήμερο, το οποίο κινείται κάτω από πολλές πλανητικές επιρροές, έχοντας ένα μεικτό χρώμα, που το σίγουρο είναι ότι για κάποιους θα ταράξει αρκετά τα νερά της καθημερινότητάς, ενώ σε κάποιους άλλους έρχεται να φέρει χαμόγελα και αισιοδοξία!

Ερμής σε σύνοδο με Δία


Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα τροφοδοτεί τις εξελίξεις με έναν ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο. Άλλωστε, την ημέρα του Σαββάτου έχουμε τηνσύνοδο του Ερμή με τον Δία, το καλύτερο ξεκίνημα για τον μήνα που αρχίζει!

 

Η επικοινωνία σε πρώτο πλάνο! Τις ημέρες που θα ακολουθήσουν μπορεί να προωθήσει τα θέματα που μας ενδιαφέρουν, χαρίζοντας πολύ ευχάριστα χρώματα στις σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες μας. Ταυτόχρονα, μας δίνει τη δυνατότητα της αποκατάστασης και κάποιων σχέσεων, που μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

 

Οι ημέρες που ακολουθούν είναι ιδανικές για συζητήσειςεπαφέςσυμφωνίες,διαπραγματεύσεις. Έχει έρθει η ώρα να υλοποιήσουμε τα θέματα, που μπορεί να μεθοδεύαμε εδώ και καιρό, αλλά και να κλείσουμε πολύ επιτυχημένες συμφωνίες ή να υπογράψουμε ευνοϊκά για εμάς, συμβόλαια!

 

Και βέβαια, στην πρώτη γραμμή είναι τα ταξίδια, μια και το διάστημα αυτό, τόσο η διάθεση, όσο και οι συγκυρίες, είναι αυτές που θα συντελέσουν στο να οργανώσουμε, να μεθοδεύσουμε κάποια ταξίδια, ίσως και ξαφνικά, που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να χαρούμε, να ανανεώσουμε και να τροφοδοτήσουμε την ψυχολογία μας και να περάσουμε και πολύ ευχάριστες στιγμές κατά τη διάρκειά τους…

Ποια ζώδια ευνοούνται από την σύνοδο Ερμή-Δία


ΚριοίΛέοντεςΖυγοίΤοξότες και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το σίγουρο είναι πως η διάθεσή σας είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και οι σχέσεις σας κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα.

 

Πολύ πιθανό το σενάριο τις ημέρες αυτές να βρεθείτε μπροστά σε ευκαιρίες, που μπορεί να αφορούν τα δημιουργικά σχέδιά σας, πράγματα που θέλετε να πετύχετε, πράγματα που μπορεί να μεθοδεύετε εδώ και καιρό, και που τώρα έχει έρθει η στιγμή να υλοποιηθούν… Και μπορεί να σας βγάλουν ανοίγματα ιδιαίτερα σημαντικά, πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένατε.

 

 

Διαβάστε τη συνέχεις στο myastro

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X