Αποθέωση για Μίτσελ, Αργεντινούς!

Μια ευχάριστη έκπληξη για τον Μίτσελ στην προπόνηση που έκανε ο Ολυμπιακός στη Μινεάπολη. Ο Ισπανός τεχνικός δέχτηκε επίσκεψη από έναν ιερέα, οπαδό της μεξικανικής Ατλέτικο Σελάγια, ομάδα στην οποία είχε αγωνιστεί ο Μίτσελ στη δύση της καριέρας του, μετά την αποχώρησή του από την Ρεάλ. 
 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τη χαρά του γι΄αυτή την έκπληξη, όπως και ο Ντομίνγκες με τον Σαβιόλα που φωτογραφήθηκαν με νεαρό Αργεντινό ο οποίος πήγε στις εγκαταστάσεις με σημαία της Ρίβερ Πλέιτ!
 
Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για την προπόνηση στη Μινεάπολη:
 
Λίγες ώρες μετά την άφιξη στη Μινεάπολη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν προπόνηση. Αφού γευμάτισαν το μεσημέρι και ξεκουράστηκαν, στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή και εν συνεχεία, στις 18:00 τοπική ώρα βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο Eizabeth Lyle Robbie της Μινεσότα και έκαναν το πρόγραμμά τους.
 
Δούλεψαν πολύ με την μπάλα. Έκαναν ασκήσεις κατοχής και ελέγχου του ρυθμού, με στόχο τη γρήγορη εναλλαγή στις πάσες και τη σωστή πίεση από τους «αμυνόμενους». Στη συνέχεια έγινε και δίτερμα, σε μεγάλο χώρο (3/4 του γηπέδου) και τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών. Σε μία φάση ο Νταβίντ Φουστέρ δέχθηκε «σκαριά» από συμπαίκτη, επάνω στο μαρκάρισμα. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει, δίχως όμως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Σχετικά άρθρα