«Να μην σκύψουμε το κεφάλι»…

Η άσχημη επιθετική μέρα κόστισε στην Εθνική Εφήβων την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος υποσχέθηκε ότι η ομάδα του θα κάνει το παν αύριο Κυριακή (3/8, 6.30 μ.μ.) για να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

«Δυστυχώς δεν βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση παρά μόνο σε κάποια μικρά διαστήματα του αγώνα», παραδέχθηκε ο προπονητής της ελληνικής ομάδας και τόνισε: «Η σκληρή άμυνα της Σερβίας μάς χάλασε τις επιθέσεις και ήμασταν πολύ άστοχοι στα περιφερειακά σουτ. Έτσι παρότι πήγαμε εξαιρετικά στην άμυνα και κρατήσαμε μια δυνατή ομάδα στους 60 πόντους, δεν καταφέραμε να εξαργυρώσουμε αυτή τη δουλειά στην επίθεση, όπου βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα».

«Ακόμη και σήμερα τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς και είμαστε πολύ περήφανοι για την προσπάθειά τους», είπε για τους παίκτες του ο Παπαθεοδώρου και επισήμανε: «Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, έχουμε έναν ακόμη αγώνα μπροστά μας, τον τελευταίο μας στη διοργάνωση, και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να φύγουμε από εδώ με ένα μετάλλιο».

Σχετικά άρθρα