Ικανοποίηση και συγχαρητήρια από Μαρινάκη

Ο Β. Μαρινάκης επικοινώνησε με τον Μίτσελ και μετέφερε στην ομάδα την ικανοποίησή του για την παρουσία του Ολυμπιακού στο τουρνουά των ΗΠΑ. Επιστρέφει η αποστολή.
 
Ο Ολυμπιακός κατάφερε όχι απλώς να κοιτάξει στα μάτια την πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι, αλλά να τη λυγίσει στη διαδικασία των πέναλτι, στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στις ΗΠΑ για το τουρνουά ICC. 
 
Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με τις εμφανίσεις τους στο τουρνουά τον διεθνή θαυμασμό, αλλά και πρόσφεραν ικανοποίηση και πολλές προσδοκίες για τη χρονιά που έρχεται στον κόσμο τους και στη διοίκηση.
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικοινώνησε αμέσως μετά το ματς με την Σίτι με τον Μίτσελ και μετέφερε μέσω του προπονητή σε όλη την ομάδα τα συγχαρητήριά του για την παρουσία της στο τουρνουά.
 
Ο Ολυμπιακός αρχίζει σήμερα το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα. Από τη Μινεσότα στη Νέα Υόρκη, από εκεί στο Μιλάνο και το βράδυ τη της Δευτέρας στην Αθήνα, όπου μετά από λίγη ξεκούραση θα αρχίσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας με τον Μίτσελ να αποφασίζει για την τελική μορφή του ρόστερ και τη συμπλήρωση των όποιων κενών στις μεταγραφές του Αυγούστου.
 
Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν άλλα δύο δυνατά φιλικά, στις 13 Αυγούστου στο Φάληρο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και στις 16 του μηνός στην Κωνσταντινούπολη με την Φενερμπαχτσέ. 

Σχετικά άρθρα