Τα έβγαλε στη φόρα ο Πουλίδο (pic)

Νέα επεισόδια στο πολύκροτο σίριαλ των σχέσεων του Άλαν Πουλίδο και της Τίγκρες που αφορά άμεσα και τον Ολυμπιακό.
 
Ο Μεξικανός επιθετικός ανέβασε μέσω twitter τη φωτοτυπία της προσφυγής που έκανε στη δικαιοσύνη υποστηρίζοντας ότι είναι ελεύθερος από το σύλλογό του από το τέλος Ιουνίου και ότι μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα. 
 
Λίγες ώρες αργότερα η διοίκηση της Τίγκρες απάντησε με ανακοίνωσή της ότι ο Πουλίδο έχει συμβόλαιο και έκανε μια λεπτομερή αναφορά των δικών της ισχυρισμών για την υπόθεση τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι:
 
«Ο παίκτης επέστρεψε από το Μουντιά, αρνήθηκε να παίξει στο Σούπερ Καπ ζητώντας άδεια, ενώ όταν γύρισε στις προπονήσεις του ζητήσαμε να γίνει μια συζήτηση αλλά εκείνος αν και είπε ότι θα παραστεί δεν το έκανε ποτέ. Την επομένη μάλιστα άργησε να πάει στην προπόνηση, ενώ είχε προκλητική συμπεριφορά στις οδηγίες που δέχτηκε από το προπονητικό επιτελείο.  Ο Άλαν γνωρίζει και έχει υπογράψει όπως όλοι οι παίκτες στο Μεξικό τους κανονισμούς, αλλά απέτυχε να τους σεβαστεί και θα υποστεί κυρώσεις. Μπορεί να θέλει να πάει στο εξωτερικό, αλλά είναι υποχρεωμένος να εμφανιστεί στην προπόνηση και στη διοίκηση καθώς έχει υποχρεώσεις με την Τίγκρες. Κάθε συζήτηση με άλλη ομάδα πρέπει να γίνει με την Τίγκρες. Μέχρι σήμερα έχει έρθει μία πρόταση από το Βέλγιο η οποία απορρίφθηκε».

Hechos de la controversia pic.twitter.com/jqrUJhY7qU

— PULIDO ⚽ (@puliidooo) August 2, 2014

Hechos de la controversia pic.twitter.com/jqrUJhY7qU

Σχετικά άρθρα