Μίτσελ: «Έτσι και στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Μίτσελ μίλησε στους Αμερικανούς για το πώς διασκέδασε τη νίκη επί της Σίτι ο Ολυμπιακός, αλλά και τις εμπειρίες του ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ. 
 
Πολύ ικανοποιημένος ήταν ο Μίτσελ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στα πέναλτι επί της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και γενικότερα την παρουσία της ομάδας του στο ICC. 
 
Μιλώντας μετά το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Αγγλίας στα ΜΜΕ που κάλυψαν την αναμέτρηση στη Μινεάπολη, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε:
 
«Ούτε ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος, ούτε η υψηλή θερμοκρασία επηρέασε την ομάδα μας σήμερα. Θέλαμε να παίξουμε καλά κι αυτό κάναμε. Για εμάς ήταν πολύ σημαντική συμμετοχή σε αυτό το τουρνουά και οι αναμετρήσεις με ομάδες αυτού του επιπέδου. Το γεγονός ότι είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, έστω και στα πέναλτι, ήταν κάτι που απολάυσαμε. 
 
Προετοιμαζόμεστε για τη συμμετοχή μας στο επόμενο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά φυσικά και για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία για τον Ολυμπιακό όσον αφορά στην προετοιμασία του. Παίξαμε όπως ακριβώς θέλουμε να παίξουμε στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ».

Σχετικά άρθρα